TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA NESTALOM NOVOSAĐANKOM: Telo devojke (20) pronađeno u Dunavu, sumnja se da je skočila sa mosta

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA NESTALOM NOVOSAĐANKOM: Telo devojke (20) pronađeno u Dunavu, sumnja se da je skočila sa mosta

Foto: Marko Đoković


Posle nekoliko sati potrage za mlađom devojkom, koja po opisu svedoka odgovara izgledu Aleksandre Božić (20), čiji je nestanak prijavljen juče, MUP Srbije sinoć je saopštio da je njeno telo pronađeno.

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su telo dvadesetogodišnje Novosađanke čiji je nestanak juče prijavljen policiji. Njeno beživotno telo pronađeno je oko 19 časova u Dunavu, između Petrovaradina i Sremskih Karlovaca – saopštila je policija.

Pretraživanje reke kod mosta Sloboda novosadska policija započela je zbog tvrdnji nekoliko svedoka da su videli kako mlađa devojka skače sa tog mosta, piše “Blic”.

Prema nezvaničnim informacijama, svedoci su policiji ispričali da su videli devojku, koja odgovara opisu Aleksandre Božić (20), čiji je nestanak prijavljen juče, kako skače sa mosta.

Navodno je devojka koja odgovara Aleksandrinom opisu kobne noći taksijem došla do Mosta slobode, sačekala da se taksista udalji sa mesta gde ju je ostavio, a zatim skočila sa mosta.

Aleksandra Božić (20) poslednji put je viđena u noći između petka i subote, dva sata posle ponoći, u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu i od tada joj se gubi svaki trag, ispričao je juče njen brat Luka. On je javeo da se od tada traga za njom, a da je njen nestanak prijavljen i policiji.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar