TUČA NA NIŠKOM KVANTAŠU IZMEĐU DVOJICE PRODAVACA: Policija posle razdvajanja otkrila nelegalnu prodaju drva u 17 kamiona

TUČA NA NIŠKOM KVANTAŠU IZMEĐU DVOJICE PRODAVACA: Policija posle razdvajanja otkrila nelegalnu prodaju drva u 17 kamiona

foto: ilustracija


Posle tuče na Kvantaškoj pijaci u Nišu izmedju dvojice prodavaca ogrevnog drveta, podnete su prekršajne prijave protiv njih obojice, ali je policija otkrila i 17 kamiona sa drvima koja su prodavana “na crno”, rečeno je danas agenciji Beta u Policijskoj upravi u tom gradu.

Kako su naveli iz policije, juče oko 11 časova prijavljeno je “remećeno javnog reda i mira” na Kvantaškoj pijaci, zbog čega je policija intervenisala i o tom dogadjaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo.

“I.P. (61) je prijavio da ga je više osoba napalo i verbalo vredjalo, a da ga je jedna osoba udarila pesnicom u glavu, nakon čega se branio. Bilo je obostranog vređanja i protiv obojice aktera podnete su prekršajne prijave”, kazali su u policiji.

Intervencija policije pokazala je da dobar deo prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci nema dokumenta potrebna za prodaju, zbog čega je pozvana Šumska uprava u Nišu.

Prodavcima je naloženo da sav ogrev koji su prodavali “na crno” prevezu na stovarište Šumske uprave.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar