U DUNAVU PRONAĐENO TELO NOVOSAĐANKE: Na Tviteru ostavljala potresne poruke

U DUNAVU PRONAĐENO TELO NOVOSAĐANKE: Na Tviteru ostavljala potresne poruke


Još jedan provod mladih ljudi prekinula je tragedija. Velika tragedija dogodila se u Novom Sadu kada je nestala dvadesetogodišnja Aleksandra Božić. Za njom je ubrzo počela da traga cela Srbija, a potraga se, nažalost, završila tragično. Aleksandrino telo pronađeno je u Dunavu.

aleksandra božić, photo:printscreen

Studentkinja Aleksandra Božić (20) u petak uveče bila je u provodu na jednom novosadskom salašu sa bratom i prijateljima, ali je u dva sata posle ponoći iznenada sela u taksi i krenula ka Mostu slobode. Taksista je ostavio na mostu, a njeno telo pronađeno je u nedelju posle podne u Dunavu.

Aleksandra je stradala pod još uvek  nerazjašnjenim okolnostima u noći između petka i subote u Novom Sadu, a njen brat kaže da je dan pre tragedije uzela vozačku dozvolu, kao i da ne bi sebi naudila zbog nesrećne ljubavi.

Sudeći po njenim društvenim mrežama, Aleksandra je često ostavljala potresne poruke. Nesrećna studentkinja je na Tviteru jednom prilikom napisala: “Možda ću biti anđeo neki drugi put” – jedan od najpoznatijih citata pisca Čarlsa Bukovskog.

Porodica Božić je pre desetak godina izbegla iz Prištine u mirnije, severne predele. Sreću su pronašli u Novom Sadu i tu su se brzo uklopili u novu sredinu. Mada im roditelji žive razdvojeno, dobro su se međusobno slagali. Voleli su za sebe da kažu da ih je Bog pogledao, da su u suštini srećni ljudi.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar