U LJUBAVI SA MAFIJOM: Lepe žene vole opasne momke

U LJUBAVI SA MAFIJOM: Lepe žene vole opasne momke


Kako ostati ravnodušan nakon filma “Voleti Eskobara”, kad je sve tu. Penelope Kruz, Havijer Bardem, luksuz, život na ivici, rizik, opsesija, fatalna privlačnost.

Dovoljno za gledanje bez daha, jer taj film se ipak događa nekim ženama. I nisu sve tamo negde. Žive i ovde, znamo ih kao lepe žene iz komšiluka. Nisu sve plavuše, ali su očigledno za neke muškarce fatalne. Zašto? Zato što vole momke koji brzo žive, ne plaše se da uživaju u njihovom društvu, spremne su da plate cenu svojih želja, ne mare ni za kakvu osudu okoline. Spremne su da možda budu i opasnije od njih.

Ko su zaista, saznamo tek kad se u strast umeša drama. Kraj nije uvek srećan, ali lepa žena je najčešće i trošak i rizik. Ko su  fatalne žene iz našeg komšiluka.

Foto: Print screen Facebook

Foto: Print screen Facebook

Od ljubavi do ubistva

Danijela Đilasović (43), majka četvoro dece, vlasnica privatnog vrtića i salona lepote preko noći je postala fatalna plavuša, u epicentru krimi ljubavne drame, u kojoj je ubijen njen suprug Nemanja Grčić (37). Smrtonosne hice u Grčića je 25. aprila uveče ispalio Danijelin ljubavnik Zoran Dimić (52), a kako se ispostavilo i sama Danijela je umešana u zločin. Ona je naime ljubavniku otvorila vrata brvanare u Vrdniku, u koju je sa mužem došla na odmor, i pustila Dimića da uđe unutra.
I Grčić i Dimić su odranije poznati kriminalci. Grčić, kao član kriminalne ekipe Alena Kurine, najjače mafijaške organizacije u Vojvodini, a Dimić po brojnim krivičnim delima.
U momentu kada je izvršio zločin, Dimić se nalazio na zatvorskom vikendu.
Od kada su on i Danijela u tajnoj ljubavnoj vezi, nije poznato, a kako su osmislili zločin, tek treba da se utvrdi istragom.
Danijela je sa suprugom otpočela ljubavnu vezu još dok je bila u braku sa prvim suprugom, od koga se i razvela kada je sa Grčićem, tada ljubavnikom ostala u drugom stanju. Sudeći po njenim objavama na FB profilu jasno je da sreću nije našla ni u drugom braku. Pisala je da je “njen muškarac tretira loše” i da se ponaša kao “da mu je nebitna”, kao i da je od toga umorna.
“Previše sam umorna od pogrešnih i pravih, ma od svakakvih. Umorna od toga da budem jaka… Treba mi samo mir, iskren zagrljaj i tišina. Neko koga ću nazvati i plakati, a taj neko se neće smejati mojim suzama. Neko sa kim ću biti slaba jer je on dovoljno jak za oboje… Neko s kim mogu da budem žena, jer sam previše puta bila veće muško od onih s kojima sam bila”, pisala je Danijela na FB profilu.
Posle zločina u Vrdniku, ona je policiji pokušala da predstavi ubistvo kao mafijaški obračun. Rekla je da je u brvnaru upao nepoznati maskirani muškarac, koji je nju odgurnuo, a njenog supruga ubio… Istina je, međutim brzo isplivala na videlo. I Danijela i njen ljubavnik Zoran su uhapšeni.

Najmonstuozniji ljubavni zločin

Grčić nije jedini kriminalac koji je glavom platio aferu supruge i njenog ljubavnika. Na nikad monstuozniji način 2010. godine u Zagrebu je ubijen beogradski kriminalac Cvetko Simić , koji je kao blizak saradnik Luke Bojovića u Hrvatskoj čuvao odbegle zemunce: Miloša Simovića i Sretka Kalinića. Nije ni slutio da će mu jedna od njih dvojice doći glave. A sve je počelo kada je Cvetkova supruga Ana Simić počela da dolazi u Zagreb…
Kalinić se zaljubio u nju, a epilog ljubavi je najkrvavije ubistvo u istoriji srpske mafije. Kalinić je Simića je ubio hicem u glavu, a njegovo telo je zatim raskomadao i bacio u jezero Jarun. Zločin je otkriven kada je u jezeru najpre nađen trup, zatim noge, a potom i odsečena lobanja. Posle hapšenja, Kalinić je na sudu negirao vezu sa Anom, ali je ona javno priznala svoju sramotu.
 

Foto: Print screen Facebook

Foto: Print screen Facebook

Sukob Koraća i Ćazima

Filip Korać, koji je posle hapšenja Luke Bojovića, preuzeo rukovođenje njegovim klanom, kao najverniji saradnik svojevremeno se zbog “ljubavi” sukobio sa albanskim kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem, poznatog po brojnim vezama sa srpskim pevačicama. Sukob između njih izbio je zbog Sandre Prodanović, poznatije kao Sandra Afrika. Dvojica bosova, inače dobrih prijatelja navodno su zbog ove pevačice imali neprijatan “sudar” pred vratima njenog stana, ne znajući da obojica dele isti “ključ”.

Foto: Arhiva

Foto: Arhiva

Sa njom je sve počelo 

Aleksandra Biba Šekularac, još kao devojčurak je dovođena u vezu sa Miloradom Ulemekom Legijom. Ta veza koštala ju je hapšenja u akciji “Sablja”, kada je njeno ime postalo sinonim veze sa mafijom. Biba, kasnije nije često pominjana u javnosti, ali oni koji je poznaju kažu da je ušla u veliki biznis organizovanja žurki za moćne i ugledne prijatelje. Naravno, žurke na kojima je obavezno prisustvo mladih i lepih devojaka. Od veza sa kriminalom nije uspela da se otgne, pa je saslušavana u istrazi pokušaja ubistva biznismena Milana Beka.

Preuzela krivicu muža

Zbog atentata na Milana Beka, Maja Adrovac supruga poznatog člana “Pink Panter” bande i opet bliskog prijatelja Luke Bojovića, Ivana Adrovca i majka njihovo dvoje dece u pritvoru je provela skoro godinu dana. Njen suprug je u Srbiji izbegao hapšenje, ali ga je u bekstvu, koji mu je organizovao Filip Korać “ćorkirala” švajcarska policija. Za to vreme, Maja srpskoj policiji nije želela da objasni da li je i kako njen suprug  umešan u pucnjavu na Beka. Ona je u meduvremenu puštena na slobodu, i čeka presudu. Od supruga je za to vreme dobila samo jednu  razglednicu.

Izgleda kao deset žena

A sada najlepše… Opisujući njenu lepotu, španski novinari su napisali: “Ona izgleda kao deset žena” – Barbara Bojović, supruga Luke Bojovića, koja je važila za najlepšu Beograđanku u vreme kada je između njih počela ljubavna romansa. Barbara je ćerka čuvenog golmana Petra Borote, a sa Lukom je rodila troje dece. Pratila ga je i kada je on 2010. pobegao iz Srbije u Španiju, gde je, da bi ga sakrila živela odvojeno sa decom. U Španiji je otvorila poslastičarnicu, decu vodila u luksuzne škole… A onda je 2012. Luka uhapšen i osuđen na 18 godina robije.

Foto: Print screen Instagram

Foto: Print screen Instagram

Ljubavni raskidi i pomirenja

Dejana Živković, poznata beogradska manekenka i ćerka Radomira Živkovića, nekadašnjeg ambasadora Srbije u Kinšaci poznata je u javnosti po ljubavnim vezama sa rukometašem Vladom Mandićem, fudbalerom Vladimirom Stojkovićem i bosanskim teniserom Damirom Džumhunom. Ipak njena najveća ljubav, kojoj se vraćala posle svakog raskida je Jovica Vukotić, jedna od vođa škaljarskog klana iz Kotora. Dejana je bila sa Vukotićem u turskoj Antaliji kada je on u septembru prošle godine uhapšen. Za njim se vratila u Beograd, gde je redovno pratila svako njegovo suđenje.
Titula najlepše

Titulu najlepše žene mafije Valentini Lindo ni posle dvadeset godina nije uspela da preotme nijedna mlađa. Kao devojčurak zabavljala se sa Zoranom Lepim Brankovićem. Kasnije se udala za Ljubišu Linda zvanog Čombe koji je sa Milanom Zarubicom bio osuđivan zbog proizvodnje sintetičke droge. Zarubičina majka tvrdila je novinarima da se Valentina pre udaje za Čombeta zabavljala sa njenim sinom.
U beogradskoj policiji i danas se prepričava hapšenje njenog muža, kada je Valentina pred policajce iz spavaće sobe izašla u providnom negližeu. Tada se pojavila i u javnosti, i to samo jednom, kada je održala konferenciji za novinare na kojoj je pokušala da odbrani svog muža.  Brak sa Čombetom, međutim nije potrajao, a Valentina je ušla u novu, još “unosniju” vezu sa Radomirom Baćovićem, vođom nikšićkog kvartaškog klana.

Najvernija

Aleksandra Ivanović i dalje je u braku sa Miloradom Ulemekom Legijom, iako je on već 14 godina u zatvoru, a čeka ga još 26 godina robije.Aleksandra je svojevremeno izjavila da će ga čekati dok ne izađe iz zatvora. U međuvremenu se povukla iz javnosti. Pre Legije, bila je u braku sa Nebojšom Đordevićem Šucom, sa kojom ima sina, dok sa Legijom ima tri ćerke.