“UBIĆU SE PRED SVIMA”: Pripadnik Valjevske grupe sebi prerezao vrat u sudnici

“UBIĆU SE PRED SVIMA”: Pripadnik Valjevske grupe sebi prerezao vrat u sudnici

Foto: Shutterstock


Optuženi Zoran Jeličić naneo je sebi lake povrede na vratu u toku suđenja u Specijalnom sudu metalnim predmetom od jednog centimetra koji nije detektovan na KD vratima, zbog svoje minimalne veličine, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Portparol suda Tatajana Tešić precizirala je za Tanjug da je Jeličić sebi naneo površinsku ranu, dok ga je pravosudna straža sprečila u daljem samopovređivanju.

Odmah je reagovala i hitna pomoć koja se nalazi u zgradi suda, gde mu je ukazana prva nega.

On je bio odvezen u Urgentni centar, ali je odmah pušten kući.

Do ovog incidenta došlo je jutros u toku suđenja u slučaju poznatom kao “valjevska grupa” pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Shutterstock

Shutterstock

Optuženi Jeličić se javio za reč, izašao za sudsku govornicu, i uz reči “Sada ću da se ubijem pred svima” iz džepa izvadio oštar predmet i prerezao sebi vrat.

“Valjevska grupa” pohašena je 2009. godine u velikoj akciji policije zbog niza krivičnih dela, a prvostepeno suđenje je i dalje u toku.

Povezane vesti – UHAPŠEN NAJTRAŽENIJI HRVATSKI BEGUNAC: Dva puta bežao iz zatvora

Pripadnici ove grupe se terete za teška ubistva, zločinacko udruživanje, nedozvoljeno držanja oružja i eksplozivnih materija, iznuda i nanošenja lakih i teških telesnih povreda i iznude novca.

Tada su lišeni slobode Milan Lazarević, Zoran Jeličić, Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković i Aleksandar Boškovic.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar