UDARIO GA METALNI POKLOPAC: Niški lekari se bore za život povređenog radnika

UDARIO GA METALNI POKLOPAC: Niški lekari se bore za život povređenog radnika

Foto: YouTube screenshot


Radnik M.M. (48) koga je u četvrtak na poslu u jednoj niškoj firmi udario metalni poklopac i smrskao mu nogu i dalje se nalazi u veoma teškom stanju i životno je ugrožen, kazali su danas agenciji Beta u niškom Kliničkom centru.

“Nakon nesreće uradjena je natkolena amputacija leve noge. Pacijent se nalazi se na aparatima i lekari se bore za njegov život”, rekao je direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju Radmilo Janković.

Radnik je juče oko 10 časova u teškom stanju transportovan u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu gde je hitno operisan. Tim lekara pokušao je da mu spase nogu, ali je na kraju ipak morala da se amputira.

Prema nezvaničnim informacija, povredjeni čovek zaposlen je u preduzeću “MIN Kopex” na mestu ispitivača varova a do nezgode je došlo u momentu dok je mašinom ispitivao varove na elementu koji je napravljen za hidroelektranu “Đerdap”.

Metalni poklopac, koji se nalazio pod pritiskom, pod još nerazjašnjenjim okolnostima, izleteo je iz ležišta i udario radnika u nogu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar