Uhapšeni saučesnici surčinskog ubice

Uhapšeni saučesnici surčinskog ubice


Tri osobe uhapšene su za pomaganje u trostrukom ubistvu Surčinu, koje je, kako se sumnja počinio Dragoslav Jovanović (25).

Uhapšeni su M.S.(1988) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, L.D. (1997) teško ubistvo pomaganjem i N.Č. (1999) koji se sumnjiči za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, saopštio je MUP. Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Tela ubijenih muškarca Neđe. Š. (42), njegove majke Darinke. Š (75) i njegove tetke Milje P. (80) policija je pronašla sinoć oko 23 časa u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću, ocu osumnjičenog Dragoslava. Njihov nestanak prijavljen je 10. juna.

Istog dana, Dragoslav je na Novom Beogradu pucao u svoju suprugu Teodoru, koja ga je ostavila i vratila se roditeljima, a zatim pucao sebi u glavu.

Dragoslav je od zadobijenih povreda preminuo četiri dana kasnije, dok je teško ranjena Teodora i dalje u bolnici pod nadzorom lekara.

Dragaoslav je u suprugu Teodoro pucao dok je ona, u kolicima šetala njihovog sina, starog 11 meseci. Dete, na sreću nije povređeno u pucnjavi.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar