UKINUT PRITVOR: Zoran Marjanović stigao kući

UKINUT PRITVOR: Zoran Marjanović stigao kući

Foto/Marko Đokovic


Zoran Marjanović, glavni optuženi za ubistvo svoje žene, pevačice Jelene Marjanović, kome je juče Apelacioni sud ukinuo pritvor, stigao je svojoj kući u naselju Borča, gde ga je sačekala cela porodica.

https://www.ekspres.net/brejking/hronika/zoran-marjanovic-izasao-iz-zatvora-nije-se-obratio-novinarima-kuci-ga-odvezao-advokat

Marjanović se dovezao u pratnji advokata, a nakon što je izašao iz automobila, prvo mu je prišao sin Uroš, a potom i ćerka Jana, koja je potrčala ka ocu i pala mu u zagrljaj.

Zoranovi roditelji sačekali su da se izgrli sa decom, pre nego što su ga pozdravili. Malo kasnije i Zoranov brat Miloš stigao je u porodični dom.

Novinari su pokušali da od Marjanovića dobiju izjavu, ali on nije želeo da bilo šta komentariše i bez reči je ušetao u svoju kuću.

Podsetimo, nakon skoro 10 meseci zatvora, optuženom za ubstvo Jelene Marjanović juče je ukinut pritvor i on je nekoliko sati kasnije pušten na slobodu.

Njegov advokat Stefan Jokić rekao je da je njegov branjenik  pušten da se brani sa slobode, ali da je postupak  protiv njega i dalje u toku.

– Pošto u ovom trenutku nije realno da Više javno tužilaštvo odustane od krivičnog gonjenja, oni će sve to da gurnu na sudu, pa ćemo da vidimo šta će sud da kaže. Mislim da će sud postaviti Više javno tužilaštvo na mesto, da se više protiv nevinih ljudi ne može podnositi krivična prijava i voditi postupak, jer neko će to da plati. Nadamo se da će ova agonija prestati. Zoran je svakako srećan – rekao je Jokić.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar