UPUCAN U SAČEKUŠI NA VOŽDOVCU: Ubijen telohranitelj Slobodana Šaranovića

UPUCAN U SAČEKUŠI NA VOŽDOVCU: Ubijen telohranitelj Slobodana Šaranovića

Dalibor Despotović


Dalibor Despotović (35), ubijen je u ponedeljak uveče u sacekuši u Zaplanjskoj ulici u Beogradu, kada je nepoznati napadač u njega ispalio nekoliko metaka a potom pobegao automobilom koji ga je čekao.

Ova likvidacija najverovatnije je posledica obračuna narko-klanova s obzirom da je Despotović radio u obezbeđenju Slobodana Šaranovića, ubijenog prošle godine, a suđeno mu je za ubistvo Nikole Bojovića.

Despotović je ubijen na licu mesta oko 20.30 sati na uglu Zaplanjske ulice i Mirča Aceva, nedaleko od njegove menjačnice, a kako piše “Blic”, njegovo telo ostalo je pored automobila, gde je pronađeno šest čaura.

Podsetimo, Despotović je u javnosti poznat po hapšenju iz 2010. godine zajedno sa Milošem Kljajićem, pošto su njih dvojica u iznajmljenim stanovima na Karaburmi i Zvezdari, krili arsenal oružja i lažne policijske značke.

Njih dvojica su tada radili u obezbeđenju Slobodana Šaranovića, čiji je brat Branislav ubijen u oktobru 2009. Kako se pretpostavlja, Šaranović je naručio ubistvo Nikole Bojovića kako bi se osvetio za likvidaciju brata Branislava i njegovih kumova Danila i Slobodana Radonjića.

Despotović je, kako se veruje, bio angažovan da likvidira Luku Bojovića, vođu “zemunskog klana”, koji služi višegodišnju zatvorsku kaznu u Španiji.

Likvidacija Despotovića dolazi svega nekoliko nedelja nakon hapšenja Vladimira Šaranovića, osumnjičenog za ubistvo advokata Vladimira Zreleca, nekada bliskog saradnika braće Šaranović
Takođe, ove godine se očekuje i prvostepena presuda za ubistvo Nikole Bojovića u Specijalnom sudu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar