UŽAS U BEOGRADU: Devojka izbodena u autobusu, vozač nije hteo da stane

UŽAS U BEOGRADU: Devojka izbodena u autobusu, vozač nije hteo da stane

Foto: Printscreen


Devojka (22) izbodena je u četvrtak uveče u autobusu na liniji broj 581 (Beograd – Lazarevac), piše Espreso.rs

Drugarica i dečko povređene, koji je u trenutku napada bio sa njom, rekli su da im je iz čista mira s leđa prišla žena i ubola je nožem, a zatim izašla iz autobusa na stanici.

Kako objašnjavaju u trenutku nisu znali šta se dogodilo, niko od putnika nije reagovao, a vozač, prema njihovim rečima, nije hteo da stane, iako je devojka krvarila.

– Nije prišao niko od putnika, vozač nije hteo da zaustavi autobus van stanice – priča dečko napadnute, koji navodi da su oboje u šoku nakon nemilog događaja.

Kako objašnjava, oni nisu videli osobu koja je to uradila, ali su prilikom ulaska u autobus primetili samo jednu ženu na sedištu iza njih.

Vozač je tek na sledećoj stanici zaustavio autobus i čim su napadnuta devojka i njen dečko izašli napolje, nastavio je s vožnjom. Niko od putnika nije se ponudio da im pomogne.

Kako kažu, Hitna pomoć se uopšte nije javljala na telefon i stigli su tek nakon poziva policije.

– Odmah smo pozvali policiju i Hitnu pomoć. Hitna nije ni podigla slušalicu, a policija je došla, uzeli su nam izjave i onda su oni zvali ambulantno vozilo.

Nesrećnoj devojci je nožem probijena plućna maramica i ona je prebačena na Klinički centar.

– Pretpostavljamo da se radi po poremećenoj osobi ili nekom psihičkom bolesniku. Apelujem na sve da budu oprezni, ovo je moglo bilo kome da se dogodi – završava sagovornik.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar