(VIDEO) ZAJEDNIČKA AKCIJA POLICIJA SRBIJE I ITALIJE: Pogledajte kako je uhapšena srpsko-italijanska organizovana grupa osumnjičena za šverca kokaina

(VIDEO) ZAJEDNIČKA AKCIJA POLICIJA SRBIJE I ITALIJE: Pogledajte kako je uhapšena srpsko-italijanska organizovana grupa osumnjičena za šverca kokaina

Foto: Printscreen MUP


Srpska i italijanska policija uhapsile su ukupno 20 osoba, od čega 16 na teritoriji Italije, zbog krijumčarenja kokaina u zemlje Evropske unije.

U akciji, koja je sprovedena nakon višemesečne istrage, uhapšeno je ukupno 20 osoba, od čega 16 na teritoriji Italije, dok su organizatori i članovi te organizovane kriminalne grupe uhapšeni na teritoriji Srbije.

U Srbiji su danas uhapšeni K.J. (45), L.S. (32), N.M. (45) i K.Z. (34), svi iz Beograda, dok su u Italiji uhapšeni A.G. (49), B.M. (45), G.A. (43), G.L. (59), L.P. (45), L.A. (46), M.A. (62) i R.M. (38), svi italijanski državljani.

U okviru te akcije, u prethodnom periodu na teritoriji Italije zaplenjeno je 24 kilograma kokaina, 12,7 kilograma marihuane i dva pištolja, a uhapšeno je i još osam članova ove kriminalne grupe ; P.S. (53), B.Lj. (66), R.Z. (45), K.N. (32), J.D. (38) i K.D. (43), svi državljani Srbije, F.A. (41), državljanin Italije, i K.K. (46), državljanin Slovenije.

Članovi te kriminalne grupe sumnjiče se da su novac stečen od prodaje narkotika u Srbiji ulagali u kupovinu nekretnina i skupocenih vozila.

U okviru akcije na teritoriji Srbije, prilikom pretresa stanova i drugih prostorija, kao i jednog sefa, pronadjeno je i zaplenjeno 58.250 evra, zatim četiri automobila, četiri skupocena ručna sata, oko pet grama kokaina, dva motocikla i šest metaka za pištolj.

NE PROPUSTITE:

NOVO HAPŠENJE U BEOGRADU: Pala srpsko-italijanska grupa koja je prodavala KOKAIN širom Evrope

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar