VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: Saslušana ćerka Zorana i Jelene Marjanović

VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: Saslušana ćerka Zorana i Jelene Marjanović


Jana Marjanović, šestogodišnja ćerka Zorana Marjanovića osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, saslušana je u Višem javnom tužilaštvu, potvrđeno je Tanjugu.

Kako je za Tanjug rekla portparol Tužilaštva Tatjana Sekulić Jana je ispitana u okviru dopune istrage protiv Marjanovića, koju je naložio Viši sud.

Prema pisanju medija Marjanovićevi advokati su preneli da je devojčica potvrdila njegov alibi jer je rekla tužiocu da je otac Zoran bio sve vreme uz nju u periodu kada je njena majka svirepo ubijena na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.

Devojcica je ispričala kako je sve vreme bila sa tatom, da se majka odvojila od njih pošto je otišla da trči nasipom i da je posle nekog vremena više nisu videli od žbunja. Kazala je da su potom pošli za njenom mamom i da ju je otac sve vreme držao za ruku. Kada su videli da od njene mame nema ni traga ni glasa pozvali su policiju, prenose mediji.

Protiv Marjanovića je u toku dopuna istrage u Višem javnom tužilaštvu pošto mu je Viši sud 20. marta vratio optužnicu od 9. februara i naložio da pribavi određene dokaze radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, u cilju ispitivanja osnovanosti optužnice.

Sud je tada, pored ostalih dokaza, naložio da se ispita u svojstvu svedoka maloletna ćerka Zorana i ubijene Jelene Marjanović, inače, pevačice i svojevremeno učesnice takmičenja Zvezde Granda.

Marjanović se od hapšenja u septembru prošle godine nalazi u pritvoru zbog uznemirenja javnosti.

Sumnja se da je Jeleni zadao više udaraca u glavu, nanevši joj višetruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već gotovo dve godine.

Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva.

On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom telelvizijskom realiti programu i generalno je svojim istupima skretao pažnju “žute štampe”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar