VIŠI SUD: Tužilaštvu naložena dopuna istrage protiv Zorana Marjanovića

VIŠI SUD: Tužilaštvu naložena dopuna istrage protiv Zorana Marjanovića

Foto: YouTube screenshot


Viši sud u Beogradu naložio je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da dopuni istradu radi boljeg razjašnjenja stanja stvari kako bi se ispitala osnovanost optužnice protiv Zorana Marjanovića okrivljenog za teško ubistvo supruge Jelene Marjanović, saopšteno je danas.

JANA MORA PONOVO NA SASLUŠANJE

Kako je navedeno u saopštenju, krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu je 19. oktobra donelo je naredbu da Više javno tužilaštvo u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema naredbe suda, donese naredbu o dopuni istrage radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, da bi se ispitala osnovanost optužnice tog od 27. juna 2018. godine podignute protiv okrivljenog Marjanovića, koji se tereti za teško ubistvo.

“U naredbi ovog suda navedene su dokazne radnje koje je potrebno da Više javno tužilaštvo u Beogradu preduzme u okviru dopune istrage u cilju ispitivanja osnovanosti predmetne optužnice i postojanja opravdane sumnje da je okrivljeni učinio krivično delo koje mu se stavlja na teret, a koje dokazne radnje su taksativno odredjene i rešenjem Apelacionog suda u Beogradu od 13. septembra 2018.godine, kojim je ukinuto rešenje Višeg suda u Beogradu o potvrdjivanju optužnice Višeg javnog tužilaštva”, piše u saopštenju.

Pevačica Jelena Marjanović, supruga Zorana Marjanovića, ubijena je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče.

NE PROPUSTITE:

VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: Saslušana ćerka Zorana i Jelene Marjanović

NI TRAGA NI GLASA, KAO DA JE U ZEMLJU PROPAO: Nestao Zoran Marjanović

UKINUT PRITVOR: Zoran Marjanović stigao kući

APELACIONI SUD PONIŠTIO OPTUŽNICU ZORANU MARJANOVIĆU: Da li će muž ubijene pevačice biti oslobođen svih optužbi

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar