VUČIĆ O UHAPŠENOM AMERIČKOM MARINCU: Jurio je za Bin Ladenom, pa kao “tek tako” došao u Srbiju

VUČIĆ O UHAPŠENOM AMERIČKOM MARINCU: Jurio je za Bin Ladenom, pa kao “tek tako” došao u Srbiju

Foto: Insajder screenshot


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da ima faktora spolja kojima ne odgovara stabilan region i s tim u vezi izneo podatak da je u Srbiji uhapšena osoba koja je pripadala „Timu 6″, koji je jurio Osamu Bin Ladena u Avganistanu.

„Ja danas, nažalost, ne smem o tome otvoreno da govorim, mislim da znam kome odgovara a kome ne dogovara, ali nisam siguran da ne bih ugrozio pozicije Srbije ukoliko bih o tome javno govorio. Nisam siguran da svima odgovara stabilnost. Mislim da ima i faktora spolja koji ne žele tu stabilnost”, naglasio je on u emisiji „Ćirilica”.

„Zamislite da vi nađete tipa iz ‘Tima 6’, koji je jurio za Bin Ladenom u Avganistanu i nađete ga sa brušenim pištoljem ovde i nađete kriminalne veze koje su mu dostavile taj brušeni pištolj i uhapsite te Srbe koji su to dostavljali, a oni ćute svi kao zaliveni, neće da govore zašto je trebalo da se upotrebi. Pa nije valjda da je trebalo da se upotrebi za upucavanje soma ili smuđa u Dunavu.”, rekao je Vučić.

Međutim, kako je dodao, narod je pametan i zna da niko ko je jedan od najpoznatijih specijalaca nije došao iz San Dijega u Srbiju tek tako.

Podsetimo, američki državljanin koji je pre nekoliko dana uhapšen u Beogradu je Danijel Korbet, bivši američki marinac, pripadnik elitne jedinice “Foke”, zaposlen u firmi “Rejven militari”, čiji je suvlasnik Džej Futlik, nekadašnji specijalni asistent Bila Klintona.

On je uhapšen u “štek stanu” u Beogradu i kod njega je pronađen pištolj CZ-99 sa izbrisanim brojem.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar