ZLOČIN ISPRED BEOGRADSKOG KLUBA: Potvrđena optužnica protiv šefa obezbeđenja za ubistvo i ranjavanje u “Nani”

ZLOČIN ISPRED BEOGRADSKOG KLUBA: Potvrđena optužnica protiv šefa obezbeđenja za ubistvo i ranjavanje u “Nani”

Foto: Marko Đoković


Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv šefa obezbeđenja noćnog kluba “Nana”“ na Senjaku Nedeljka Grbovića kojom se tereti da je u decembru 2017. godine ubio Aleksandra Savkovića (27) ispred tog kluba, ranio Adiju Iseinovića (29) i ugrozio više osoba.

Potvrđenom optužnicom Grbović se tereti za krivično delo teško ubistvo, a još trojica okrivljenih – za učestvovanje u tuči, od kojih su dvojica optužena i slučaju “bentli”, Miloš Tančev i Stevan Dukić.

Pored njih dvojice za učešće u tuči u beogradskom noćnom klubu optužen je i Stefan Šapurić.

Portparol Višeg suda u Beogradu Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je optužžnica protiv Grbovića i ostalih potvrđena rešenjem tog suda 18. jula.

Na ovo rešenje optuženi i njihovi branioci imaju pravo da ulože žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, koji treba da donese konačnu odluku o potvrđivanju.

U sukobu ispred kluba “Nana” na Senjaku oko pet sati ujutru ubijen je Savković, dok je Adija Iseinović (29) tom prilikom ranjen.

Dukić i Tančev su bili u “bentliju” koji je udario u automobil predsednika Aleksandra Vučića, 1. septembra na Topčiderskoj zvezdi, dok je vozilom upravljao Luka Radulović, koji je 18. aprila ubijen u centru Beograda.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar