ZLOČIN KOJI JE POTRESAO CRNU GORU MAJKA PRIZNALA: Očuh tukao bebu do smrti zbog plača

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO CRNU GORU MAJKA PRIZNALA: Očuh tukao bebu do smrti  zbog plača


Jelena Jovović iz Podgorice, majka brutalno ubijene petnaestomesečne bebe, priznala je juče pred tužiocem da je znala da je njen nevenčani suprug Nermin Šišic mesecima tukao dete, davio ga i čupao za uši, jer mu je smetao njegov plač.

Dečak je primljen u nedelju u Institut za bolesti dece bez pulsa i sa teškim povredama glave, koje je zadobio od prebijanja. Preminuo je u ponedeljak, posle više pokušaja reanimacije.

Nermin Šišić (28) iz Bosne i Hercegovine osumnjičen je za ubistvo, a policija je privela i majku deteta Jelenu Jovović zbog sumnje da nije pokušala da spreči ovaj stravičan zločin. Viši državni tužilac Zoran Vučinić podigao je istragu protiv ovog zloslutnog para i odredio im pritvor do 30 dana.

Jelena Jovović rekla je tužiocu da je Šešića upoznala preko društvenih mreža i da se on uselio kod nje prošlog septembra. Kako tvrdi, u početku se Šešić normalno ponašao prema detetu, ali ga je njegov plač izluđivao. Govorio je da dete plače iz hira i povremeno ga udarao pesnicama i čupao za uši, a Jovovićeva kaže da to nije prijavila policiji i Centru za socijalni rad zbog straha da bi mogao i nju da povredi. Tužilac navodi da majka ovakvim tvrdnjama samo pokušava da umanji svoju odgovornost, jer nema dokaza da je osumljičeni bio nasilan i prema njoj.

Šišić se na saslušanju kod tužioca branio ćutanjem.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar