BUDITE OBAZRIVI: Prevaranti nude priključak za 37.000 RSD

BUDITE OBAZRIVI: Prevaranti nude priključak za 37.000 RSD


Novosadski “Vodovod i kanalizacija” upozorio je na prevarante koji u okolini Sremske kamenice nude nelegalne priključke na nelegalno izgrađenu vodovodnu mrežu.

Nepoznate osobe koje stanovnicima okoline Sremske Kamenice nude priključenje na nelegalno izgrađenu vodovodnu mrežu po ceni od 37.000 dinara nemaju ugovor o saradnji sa novosadskim “Vodovodom i kanalizacijom” i radi se o prevarantima, saopšteno je danas.

Kako se navodi iz Javnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” iz Novog Sada, u naselju Artiljevo u Sremskoj Kamenici pojavila su se nepoznata lica koja pokreću inicijativu za izgradnju vodovodne mreže u tom naselju.

Oni, navodno, nude građanima izgradnju nelegalnog priključka na takođe nelegalno izgradjenu vodovodnu mrežu po ceni od 37.000 dinara.

“‘Vodovod i kanalizacija’ ovim putem obaveštava građane Artiljeva da je reč o nelegalnim radnjama, te da naše preduzeće nije sklopilo nikakav ugovor o saradnji sa licima koja su odgovorna za ovu prevaru. Takođe, obaveštene su i sve nadležne inspekcijske službe u Novom Sadu”, navodi se.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar