OSUĐEN NA KUĆNI PRITVOR: Sin Buhinog kuma pretukao policajca

OSUĐEN NA KUĆNI PRITVOR: Sin Buhinog kuma pretukao policajca


Surčinac Miloš Silić (25), sin Dragana Silića, kuma Čumetovog rođenog brata Novaka, skopio je sporazum o priznanju krivice, nakon čega je osuđen na šest meseci kućnog pritvora za nanošenje teških telesnih povreda policajcu Sašu D. (50) nakon svađe u saobraćaju na Novom Beogradu, saznaje “Blic”.

Ukinuto mu je zadržavanja, a presuda je pravosnažna.

Incident se dogodio 5. maja nešto posle 22 sata u Ulici Omladinskih brigada. Nakon banalne svađe u saobraćaju Silić – koji je bio u društvu devojke – napao je i pretukao Sašu D. (50), policijskog službenika. Kako je “Blic” već pisao, policajac je zadobio ozbiljne povrede, između ostalog i prelom rebra, povrede glave i skočnog zgloba, zbog čega je intervenisala i Hitna pomoć.

Silić je u međuvremenu pobegao sa lica mesta.

Odbrana mladića je, kako saznajemo, tužilaštvu i policiji dala drugu verziju događaja, kao i snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se delimično vidi incident.

Prema rečima Silićeve odbrane, incident je počeo kada je Saša D., navodno “iz čista mira” šakom dvaput udario u “porše” kojim je Surčinac upravljao.

 Silićeva odbrana tvrdi da je mladić nakon sukoba sa policajcem pobegao sa mesta obračuna jer je službenik MUP na njega potegao pištolj.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar