UŽAS: Tokom prethodne noći u Gračanici prijavljeno dvanaest krađa

UŽAS: Tokom prethodne noći u Gračanici prijavljeno dvanaest krađa

(AP Photo/Bojan Slavkovic)


Komandir kosovske policije u Gračanici Bratislav Trajković saopštio je da je tokom prethodne noći u Gračanici prijavljeno dvanaest krađa i da je pričinjena materijalna šteta.

Tokom prethodne noći u Gračanici zabeleženi su krađa i više pokušaja krađe. Ukraden je jedan automobil, nekoliko ih je obijeno, a pokušano je i obijanje jedne kuće, potvrdio je za RTK2 komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

Radio Gračanica javlja, međutim, da se tokom prethodne noći dogodilo “oko 12 pljački”, u kojima su „obijeni automobili, među kojima i automobil aktuelnog predsednika Opštine Gračanica, a jedan automobil je i ukraden“.

„U više obijenih automobila su tom prilikom nestala lična dokumenta vlasnika. Pored toga, obijen je i restoran ’Mehana‘, a zabeleženo je i obijanje kuća na više lokacija u Gračanici“, javlja ovaj medij iz Gračanice.

Gradonačelnik Srđan Popović održao je hitan sastanak o bezbednosti sa predstavnicima Kfora i policije, piše Sputnik.

„Kako bi se bezbednost podigla na viši nivo, dogovoreno je da se na teritoriji Opštine Gračanica poveća prisustvo policije. Dogovoreno je povećanje policijskih patrola na četiri tačke — ispred škola u Ugljaru, Suvom Dolu, Skulanevu i Lapljem Selu. Prema planu, prisustvo policije će biti povećano u periodu kada je frekventnost dece u školama najveća“, kazao je Popović, prenosi RTV KiM.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar