Mladić poginuo, devojka teško povređena

Mladić poginuo, devojka teško povređena


U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila kod skretanja za Ugrinovce posle Dobanovačke petlje jedna osoba je poginula.

Nesreća se dogodila noćas oko tri sata, ženska osoba (23) zadobila je tešku traumu i prevezena u KBC “Zemun”, dok je kod muškarca (30) konstatovana smrt, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 20.30 sati na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Vojvode Šupljikca lakše povrede zadobila je muška osoba (30), koja je prevezena u Urgentni centar, a u istu ustanovu prebačena je i ženska osoba (37) koja je povredjena u 20.47 u Ulici Borčanskih žrtava.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 23.18 sati u Ulici Ivana Milutinovića u Borči povredjena je 42-godišnja osoba, nakon čega je zbrinuta na licu mesta.

Tokom noći su se za pomoć najviše javljali astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici sa bolom u grudima, dodala je Macura.

Kako je navela, juče su ukupno zabeležene 133 intervencije Hitne pomoći od kojih 43 na javnom mestu, a dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar