AMBASADA HOLANDIJE NOVOSADSKIM BICIKLISTIMA POKLANJA FILM POD VEDRIM NEBOM

AMBASADA HOLANDIJE NOVOSADSKIM BICIKLISTIMA POKLANJA FILM POD VEDRIM NEBOM


Novosadska biciklistička inicijativa organizovaće u četvrtak, 26. jula, besplatnu projekciju na otvorenom filma “Soof” rediteljke Antoanete Beumer za sve bicikliste.
Projekcija će početi u 21 sat, na stepeništu Spensa, naspram stadiona Fudbalskog kluba Vojvodina, a u slučaju lošeg vremena, projekcija će biti odložena.

“Želimo da priredimo Novosadjanima i Novosadjankama na biciklima otvoreni bioskop u ‘ride in’ konceptu. Redari Novosadske biciklističke inicijative će čuvati bicikle, tako da ohrabrujemo gradjane da dodju na svojim dvotočkašima. Uz to, predlažemo sugradjanima da osim grickalica i pića ponesu i sedalice, jer će im biti udobnije i toplije”, preporučuje se u saopštenju.

Film “Soof” je ustupila Ambasada Holandije u Srbiji. Film prikazuje život žene s imenom Soof koja uskoro puni 40 godina i ima sve što je ikada želela: troje dece, mali privatan biznis, pažljivog muža Kaspera i udoban dom. Sve je sjajno, dok se ne zapita da li je dostigla vrhunac života ili postoji još nešto.

Besplatnu projekciju filma “Soof” Novosadska biciklistička inicijativa organizuje u saradnji sa Ambasadom Holandije i organizacijom Opens 2019.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar