DOMAĆA KOMEDIJA “TAKSI BLUZ” OD 17. JANUARA U KOMBANK DVORANI

DOMAĆA KOMEDIJA “TAKSI BLUZ” OD 17. JANUARA U KOMBANK DVORANI


Beogradska publika imaće priliku da srpsku romantičnu komediju “Taksi bluz” pogleda u Velikoj sali Kombank Dvorane u četvrtak 17. januara u 20 časova.

Za ovaj istovremeno šarmantni i uzbudljivi  „road movie “ režiju  potpisuje Miroslav Stamatov,  dok su uloge  poverene vrsnim glumcima Sergeju Trifunoviću, Andriji Miloševiću, Mileni Predić, Todoru Jovanoviću, Aleksandri Tomić, Nikoli Djuričko, Bojanu Dimitrijeviću i Borisu Milivojeviću.

Taksi Bluz 4

Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći.

Taksi Bluz 1 (1)

Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

Taksi Bluz 3

Film će se na redovnom filmskom repertoaru naći od 17. januara, a više informacija o rezervaciji i kupovini karata potražite na www.kombankdvorana.rs

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar