EKSPRES VAM POKLANJA: Vodimo vas na premijeru filma “Izvan granica realnosti”

EKSPRES VAM POKLANJA: Vodimo vas na premijeru filma “Izvan granica realnosti”


Premijera filma „Izvan granica realnosti“, reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija će biti održana 2. maja u 20h u renoviranom Domu sindikata, Kombank dvorani. Nakon toga biće održana i projekcija u 21h u bioskopu Cineplexx u UŠĆE Shopping Centru.

Na svečanoj premijeri ispred dvorane biće crveni tepih i prisustvovaće Miloš Biković, kao i ruski reditelj Aleksandar Boguslavski.

Izvan granica realnosti je avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera, u kome glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas.

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Za ulogu pljačkaša kazina sa natprirodnim moćima Biković je dobio svoju prvu nagradu – za otkriće godine, i to na festivalu Los Anđeles-Italija. Pored Bikovića i Banderasa, glumačku ekipu čine Lubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica.

 

Categories

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar