FILMSKI PONEDELJAK U KOMBANK DVORANI: Najvećem bioskopu u centru grada

FILMSKI PONEDELJAK U KOMBANK DVORANI: Najvećem bioskopu u centru grada


Ponedeljak je u renoviranom  Domu sindikata – Kombank dvorani od sada rezervisan za popuste na filmsku zabavu. Pod nazivom „Filmski ponedeljak“,svakog prvog radnog dana u nedelji u novom ambijentu možete ostvariti popuste na cenu karata za sve projekcije.

Za sve posetioce omogućen je i  besplatan Loyality program namenjen svim generacijama. Film klub (Namenjen je svim ljubiteljima bioskopa i filmske umetnosti, koji od svog omiljenog bioskopa očekuju više); Porodični klub(Za porodice sa decom do 13 godija, čime se ostvaruje popust za celu porodicu); Teen klub (Namenjen je osobama od 14 do 19 godina i omogućava brojne popuste).

Mislilo se i na starije sugrađane, pa je osmišljen i Senior klub namenjen osobama starijim od 55 godina, koji svojom karticom ostvaruju popuste i brojne pogodnosti u Kombank dvorani.

Svoje filmske idole posetioci će moći da gledaju u najsavremenije opremljenim salama koje su napravljene po poslednjim parametrima audio i vizuelnog identiteta.

Projektor u Velikoj sali BARCO 4K HFR, predstavlja najnoviji standard za produkciju slike u visokoj rezoluciji. Ostalih 5 sala su opremljene NEC laserskim projektorima poslednje generacije. Filmovi se u svim salama prikazuju sa posebnog SILVER SCREEN platna, koji omogućava kristalnu i jasnu sliku.

Sala 6, nekadašnja sala 2, je prva sala u Srbiji koja poseduje DOLBY ATMOS zvuk. To garantuje nezaboravan audio doživljaj.

Sedišta u svim salama napravljena su od specijalnih materijala, koji garantuju udobnost, te će posetiocima omogućiti da se osećaju kao kod kuće.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar