U KOMBANK DVORANI ODRŽANA PREMIJERA MUZIČKE KOMEDIJE “MAMA MIA! IDEMO PONOVO”

U KOMBANK DVORANI ODRŽANA PREMIJERA MUZIČKE KOMEDIJE “MAMA  MIA! IDEMO PONOVO”


FILM NA REDOVNOM BIOSKOPSKOM REPERTOARU KOMBANK DVORANE

Sinoć je u punoj Velikoj sali Kombank dvorane održana premijera muzičke komedije Mama Mia Idemo ponovo, nastavka čuvenog filma iz 2008. Mama Mia, koji je zaradio više od 600miliona dolara širom sveta.

Za sve posetioce u velikom holu Kombank dvorane je uoči premijere ovog filmskog hita biopriređen spektakl plesne grupe “Timbao Cubano” i piće dobrodošlice, a događaj su upriličile i domaće zvezde.

Publika je imala prilike da se ponovo vrati na čarobno grčko ostrvo Kalokeri uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama svetski proslavljene grupe ABBA.

U nastavku muzičke komedije pod nazivom “Mama Mia! Idemo ponovo” glumačku ekipu iz prvog dela pojačale su Lili Džejms (Najmračniji čas, Pepeljuga) i planetarna zvezda Šer.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje.

Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Harija.

Radnja filma nas vraća napred – nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

“Mama Mia! Idemo ponovo” i ovoga puta produciraju Džudi Krejmer i Geri Gocman, dok je Krejmer takođe i jedna od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla.

Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

Film se od danas nalazina redovnom bioskopskom repertoaru Kombank dvorane.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar