IRSKA MUZIKA OSVAJA SRBIJU: Prvi Mundijev koncert u Beogradu

IRSKA MUZIKA OSVAJA SRBIJU: Prvi Mundijev koncert u Beogradu

foto Barry McCall_


U Beograd, sutra, 10. marta, stiže legenda irske muzičke scene, Edmond Enrajt, poznatiji kao Mundi (Mundy).

U okviru šestog Beogradskog irskog festa, u prostorijama Elektropionira, obožavatalji dobre muzike imaće priliku da po prvi put uživaju u vrhunskoj fuziji irskog folka, klasične muzike i modernog zvuka.

BIF Mundy 1

Fanovi ovog fenomenalnog Irca moći će da čuju hitove koji su obeležili, pored muzičke, i filmsku scenu, kao što su čuvena prerada singla Stivena Erla “The Galway Girl”, i pesma “To You I Bestow”, iz filma “Romeo i Julija”.

Mundi je svoj talenat za muziku pokazao još na samom početku karijere, pa je nastupao i kao podrška na koncertima divova muzičke umetnosti, kao što su Bob Dilan, Oejsiz, Nil Jang, Vajt Strajps i R.E.M. Njegovi albumi “Live & Confusion”, “Strawberry Blood”, “24 Star Hotel”, i dan dans su među najslušanijima u Irskoj. Na koncertu će ga pratiti njegova dugogodišnja prijateljica i saradnica, violinistkinja i kompozitor, Sara Linč, koja je poznata po tome što pravi muziku za filmove i video igrice.

Mundi je u Jutjub videu izjavio da je oduševljen što će nastupati u Srbiji, obećavajući nezaboravan koncert, pozitivnu atmosferu i sjajan provod.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar