KO PRAVI: Najveći svetski “Led Zeppelin” tribjut bend u Beogradu 9. aprila!

KO PRAVI: Najveći svetski “Led Zeppelin” tribjut bend u Beogradu 9. aprila!


Na proleće, tačnije as očekuje nezaboravan koncert na kome će moći da se čuju svi veliki hitovi legendarne grupe u izvođenju benda “Letz zep”, za koju je je pevač originalnih Zepelina Robert Plant izjavio: ‘’Kao da vidim sebe na pozornici!’’

Grupa koja je odličnom svirkom oduševila fanove i razoružala i najveće skeptike širom sveta, nastupiće 9. aprila 2017 u Velikoj sali Doma Omladine.

Koliko su Letz Zep virtuozni u svom umeću, najbolje govori izjava legendarnog frontmena Roberta Planta: ‘’Ušao sam na koncert i na bini video sebe!’’

Svoje oduševljenje su u poznatom časopisu Kerrang iskazali Jimmy Page, Ozzy Osburne, Steve Winwood i Janick Gers (Iron Maiden), koji je poručio: “Ovo je bolje nego okupljanje Led Zeppelina”.

Letz Zep 2Na koncertu u Beogradu uživo ćete čuti njihove najveće hitove, poput rokerskih “Black Dog” i “Rock and Roll”, preko akustičnih pesama “Gallows Pole” i “Babe I’m Gonna Leave You”, do složenijih melodija “Kashmir” i kultnu numeru “Stairway to Heaven”. Letz Zep u svom repertoaru imaju više od 50 pesama grupe Led Zeppelin, čime skoro pokrivaju njihovu kompletnu diskografiju.

Šta su poznati rekli o Letz Zep:

Jimmy Page: “Bilo je super! Puno sam slušao o vašem bendu, a imamo i dosta zajedničkih prijatelja,  pa ćemo svakako ostati u kontaktu. Rado ću nastaviti da dolazim na vaše koncerte.”

Magazin Kerrang: “Bolje nego okupljanje Led Zeppelina!”

The Sunday Times: “Ako zatvorite oči, stvarno možete zamisliti da su Plant i Page tamo. A ako ih otvorite, ta iluzija nije daleko!”

BBC1: “Najbliže ‘pravoj stvari’ što možete dobiti!”

Ozzy Osbourne: “Hej čoveče, ovo je stvarno… dobar glas. Moraš biti na… helijumu da bi pevao tako visoko.”

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs – po sledećim kategorijama:

*1.600,00 din – prvih 100 ulaznica

*2.000,00 din – pretprodaja

*2.600,00 din – na dan koncerta

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar