DNEVNIK ROBIJAŠA: I don’t give a fuck!

DNEVNIK ROBIJAŠA: I don’t give a fuck!


Pakao, paviljon V. Nedelja. Ne Džejova, već homoseksualna. Zabela – Prajd. Išli smo u pakao da čestitamo praznik. Neša Retard prvi primač. Čestitki. Kad može premijer, mogu i robijaši. Za sledeći Prajd paviljon V pretvoriće se iz pakla u raj. Toga dana niz njegove zidove neće se slivati potoci polne tečnosti išikljati iz rascvetalih pozadina homoseksualno orijentisanih prestupnika. Ne, narednog septembra pakleni paviljon biće presvučen duginim bojama. Gej populacija u njemu koncentrisana prethodno će u zatvorskom pogonu za drvo izraditi cipele sa štiklama od parene bukovine, a seksi haljine od najlona natopljenog krvlju mesnih polutki za menzu. Nas će da zaključaju da se oni prošetaju. Za nas Srbe kažu ortodoks. Greška. Jedini ortodoksi su homoseksualci jer nije zabeleženo da se iko od njih ikada iz tog stanja vratio u hetero priču. Znači da je to mnogo dobro. Stoga predlažem da se ova civilizacija ugasi.
Uostalom, i Ustav Srbije štiti prava gej populacije. Dakle, jebite nas, radite nam šta hoćete, “dupe damo, al’ Kosovo ne damo”. Ili što bi Crnogorci rekli, “jebeš dupe, samo obraz da se sačuva”.
E sad, uhapsiše muža od one pevačice pod sumnjom da je on ubica. Bogme, zbog tog hapšenja podeli se Zabela, i to na tri dela, na sudije, tužioce i advokate. Jedni bi da mu sude po kratkom postupku, drugi bi da ga lagano peku na vatri, da ga šalju u Peti paviljon, a treći su za opciju da se prikupi bar jedan dokaz koji ga povezuje sa ovim slučajem. Biću iskren, ja sam se svrstao u grupu ovih poslednjih. Čitam novine i ne verujem šta se piše, i šta se sve protura iz murije, pa navode, kažu, “izvor iz policije navodi da je Marjanović veoma inteligentan”. Je li to znači da je suspektan samo zato što je inteligentan. Šta, ne sme da ima IQ nedostižan za muriju. Za njih su svi pametni jer su oni izuzetno glupi. O prezumpciji nevinosti da ne pričam.
Taj slučaj pratio sam od početka, i moj osećaj je da je tu pevačicu na način na koji je to urađeno mogla da ubije samo žena. Ljubomorna i opsesivna. Samo je ženska osveta ovakva.
Naravno, neću reći na koju ženu sumnjam, ali u prvim danima istrage bila je jedna takva koja je u više emisija na TV pričala raznorazne stvari, između ostalog, da pevačici i njenom mužu nije izlazila iz kuće, da je znala gde i kad Jelena trči, da je kobnog dana zvala ovog Marjanovića i pitala da li mu se žena vratila sa džoginga… Svetski se ofirala, a onda je odjedanput nigde više nema.

_OKS7784Uostalom, i Ustav Srbije štiti prava gej populacije. Dakle, jebite nas, radite nam šta hoćete, „dupe damo, al’ Kosovo ne damo“. Ili što bi Crnogorci rekli, „jebeš dupe, samo obraz da se sačuva“

Koliko vidim, u ovoj istrazi svi se oslanjaju na mikroforenziku, te ovo su utvrdili, te ono, mislim, u ovoj zemlji je prvi put DNK analiza upotrebljena 2008. kad su nam Španci, u znak zahvalnosti što smo provalili onog Marokanca kad je krenuo u Madrid na napravi sranje, ustupili nešto od te tehnologije. Da stvar bude gora, pozivamo u pomoć neke šatro stručnjake veštake iz Hrvatske, a tip niti je antropolog, ni kurac-palac, nego nuklearni fizičar. A u stvari radi za muriju. I onda dođeš na sud, sudija pozove veštaka, ovaj se izlupeta, veće na osnovu tog lupetanja donese presudu, a tebe ko jebe. I kad se izvede statistika, danas je u Zabeli skoro dve trećine robijaša koji su osuđeni samo na osnovu mišljenja veštaka. Sudija se nije mešao u svoj posao.
I da konstatujem, što bi reko Milašin u “Selo gori…”, Vučić je prejebao i Pašića. To što su naši košarkaši izgubili od Srba janičara to je jedan deo priče. Srbi janičari Dragić, Dončić, Nikolić su potomci komunista, oni su recidiv, i jbg.
Međutim, ja mislim da je izgubljena zlatna medalja vrhunac srpske diplomatije. Vučić je sa onim kvazimodom, znate na koga mislim, onaj što mu žito rađa, kako, bre, ne znate, sin lokalnog pandura, al’ jebeš njega, nego mislim da je zlato propušteno zbog Trampove supruge Melanije, rodom iz Slovenije. Znači, u finalnoj utakmici deo posla odradile su sudije, a deo A3, jedan Aca, njegov brat i drugi Aca. Slovenci su pobedili, Aca Vučić posle toga odlazi da se vidi sa Trampom, supruga mu Melanija presrećna je zbog pobede svojih zemljaka, i tako odobrovoljena svom suprugu sugeriše da prihvati Vučićev poziv i poseti Srbiju. I šta će nam onda zlato, srebro je ok.
Kratak osvrt na frku ispred “Pinka”. Onaj novinar Sarapa, kakav je on kralj, u jednoj rečenici povodom napada na koleginice sve otkrije, pozdravio ga Frojd, kaže, “budite vi protiv vlasti, samo je nemojte napadati”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar