DNEVNIK ROBIJAŠA: Neki će izginu, neki će da preživimo

DNEVNIK ROBIJAŠA: Neki će izginu, neki će da preživimo


Na Kosovu treba izazvati sukob kriminalnih klanova, nas robijaša i njihovih kriminalaca presvučenih u političare. Pa koga su Englezi poslali da osvoje Novi svet? Poslali su najokorelije ubice osuđene na smrtne kazne. I? Novi svet je osvojen…

“Eh što nisam ptičica da letim daleko, pa da vidim napolju čeka li me neko…” Pustili na tranzistoru robijašku himnu, ja pevušim dok obilazim zatvorski krug, i razmišljam nešto, jebote, što nisam ptičica da odletim da vidim šta se to dešava na Kosovu.

Te voz, te zid, te njihovi specijalci, ovo, ono… Naši političari izjavljuju kako mi želimo sve da rešimo mirno i demokratski, dijalogom, bez konflikata, bla, bla, bla… Da je Tadić još na vlasti, on bi im se svakoga dana izvinjavao što ne mogu ugodno da žive na teritoriji koju su nam oteli. Jbt, ispašće na kraju da smo mi sami sebe proterali sa Kosova, a da su nas mirne Osmanlije molile da to sebi ne radimo, i da smo se 1941. sami maljem udarali u glavu i bacali se u prebilovačke jame dok su nas lukavi Latini prekl(inj)ali da to ne činimo.

I razmišljam, zamisli ako na Kosovu izbije neko ozbiljno njesra, i da se sve što je pod oružjem dole pošalje, uključujući i niški odred Žandarmerije. I tu nastaje problem, mislim za Vučića, jer oni mogu da mu otkažu poslušnost. On sa njima odavno ima problem, prvo 2008. godine na protestima kad su od batina ubili onog momka Panića, iz radikala. Slučaj “Panić” bio je deo predizborne kampanje SNS-a 2012, onda je niški odred Voždu prebio brata, i hoću reći, nema tu slučajnosti, i kakva su oni sigurica da mu neće napraviti još neko njesra? Uuuuu, jbt, umalo da zaboravim, pa ovaj žandarm Vučko što je bio mentor Saletu Mutavom, i što je sad smestio ubistvo na šinama Velji Nevolji, i on je vezan za niški odred Žandarmerije.

E sad, prijatelji, da vam robijaš 512/12 objasni kako se to radi. Ne treba tu ništa šiljiti sa policijom i Vojskom, nego to treba svesti na nivo obračuna kriminalnih klanova. Kako? Lepo! Je li većina kosovskih zvaničnika upletena u organizovani kriminal, tj. u međunarodni šverc droge? Jeste. Da li se mnogi od njih terete za ratne zločine? Terete se. Dobro. Znači, gospodo, ajde da se ne foliramo i da stvari nazovemo pravim imenom, to su kriminalci. A plus su izgubili podršku Amerike, i sve što sad rade poslednji su trzaji ostataka Klintonkinih satelita u administraciji (kako sam ovo sročio, a). Je li tako? Tako je. S druge strane, imate nas robijaše. Da se ne lažemo i da stvari nazovemo pravim imenom, imate kriminalce. E sad, svi koji smo odslužili jednu trećinu kazne stičemo pravo da nas pošaljete na Kosovo da se obračunamo sa njihovim kriminalnim grupama. I neki će izginu, a neki će i da preživimo. Pa šta, gospodo, vi mislite, da pošaljete klince sa fakulteta da ginu, ko što je na sremskom frontu pobijen sav srpski intelektualni potencijal. Učite od drugih, od Engleza učite. Koga su oni poslali da izgrade Novi svet? Pa poslali su najokorelije ubice osuđene na smrtne kazne. I? Novi svet je osvojen.

I znate kada ćemo mi Šiptare konačno pobediti? Kad nas bude 12 miliona, a njih dva miliona. I kad uložimo jedno dve milijarde u ozbiljno naoružanje, u lovce presretače SO 34, a ne da nam uvaljuju neku rashodovanu skalameriju

Je li malo 16 godina, koliko je dosad odslužio onaj Rambo iz JSO-a? Je li 16 godina malo? A zamislite kako bi on u obračunu kriminalnih klanova “osvajao novi svet”, ne bi kamen na kamenu ostao, da ne pominjem ružu, razne zmije, itd. Jebi ga, svi su oni za mene izdajnici, ali postoje i neki viši interesi.

E sad, problem je što naša država već dugo ne zna šta bi sa Kosovom, da li da ga se odrekne, da li da ga se ne odrekne, ili da ga podeli lapo-lapo… Đinđić i Ćosić predlagali su podelu da nama pripadne 30 odsto teritorije, a Šiptarima 70 odsto. Ni to nije uspelo, mada kad razmislim, i bolje što nije. Tadić je bežao od rešavanja ovog problema jer je imao jaku opoziciju, a danas vlast nema protiv sebe nikakvu opoziciju i može da radi šta oće.

Ali, što bi se reklo, dok se vlasti dosete, Srbi na Kosovu su se samoorganizovali i izabrali najjači model kako da opstanu. Natalitet! Udri, udri, hmmm, i znate li gde je najveći broj rođenih beba? U Gračanici. Tamo svaka srpska porodica danas u proseku ima petoro dece, neki sedmoro. A Albanke, one su konačno doživele seksualnu revoluciju, pa rađaju dvoje, troje maksimalno. I znate kada ćemo mi Šiptare konačno pobediti? Kad nas bude 12 miliona, a njih dva miliona. I kad uložimo jedno dve milijarde u ozbiljno naoružanje, u lovce presretače SO 34, a ne da nam uvaljuju neku rashodovanu skalameriju. Lovci su nam sasvim dovoljni, ne trebaju nama bombarderi jer mi ne idemo u osvajačke pohode, mi se samo branimo.

Evo ja, ja se brojim u ove što dižu natalitet, imam dosta dece, i spreman sam da idem da osvajam novi svet i da sa sobom povedem jednog sina. Je li pošteno? Pa da vidim napolju čeka li me neko…

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Ženamajkapametnica

    Nemaš ti pravo da vodiš tog sina, rizikuj ti svoju glavu, a njega majka nije za to radila i od nekoliko kila mesa odgajala…

+ Ostavite komentar