DNEVNIK ROBIJAŠA: Polna uvreda i vrela Ciganka

DNEVNIK ROBIJAŠA: Polna uvreda i vrela Ciganka


Što si dobacivao do 31. maja 2017, dobacivao si, što si se do tog datuma udvarao, udvarao si se. Ende, zadnje nam je vreme došlo. Hvala državi, hvala vladavini zakona i prava u Srbiji na novom zakonu prema kome se za kompliment, naopako shvaćen, ide u mardelj. Znači, ako sretneš neku zgodnu devojku i kreneš da joj se nabacuješ, kažeš joj da lepo izgleda, a desi se da je isfrustrirana dileja, pa shvati da joj vređaš polno dostojanstvo i prijavi te, ima da platiš ili da odeš šest meseci na robiju. E, a najluđe što će kvalifikaciju da li je u pitanju polno vređanje ili kompliment prvo određivati pandur, a onda i tužilac. I zamisli ti sad prosečnog srpskog drota, kome je u opisu posla da trenira strogoću, pa ako ga u njegovoj smeni nije zapalo da nekog prebije, onda ode kući i isprebija ženu, i takav će sad da razluči šta je uvreda, a šta udvaranje. On je sad neko bitno mudo. A i da se ne lažemo, panduri najviše vole da bace oko na ženu omraženog kolege.
E sad, pratim refleksiju tog zakona u Zabeli. Jebote, robijaši se sjebali načisto. Shvataju da je ovim zakonom konačno ubijena bračna zajednica, jer ko će sad da rizikuje da se venča, a onda ubrzo posle medenog meseca, on čovek u punoj snazi kaže joj da mu da, a nju mrzi, već je počeo da joj ide na onu stvar, i onda brže-bolje dohvati mobilni, okrene dežurnog drota i usplahireno prijavi da joj bračni sapatnik vređa polno dostojanstvo.
Ako je dotle došlo, jebeš onda bračnu zajednicu, nego šta je sa reprodukcijom? Nećemo se ženiti, nećemo decu. Neka vam decu prave ovi što vam pišu zakone. Što se nas u Zabeli tiče, razmišljamo racionalno, najbolje da se okrenemo homoseksualnosti. Telo je telo, jebeš ga. Ovu opciju podržava i zvanična statistika, prema kojoj je prošle godine bilo na hiljade slučajeva nasilja među supružnicima različitih polova, a nula prijava među parovima istog pola. Znači, kod pedera nema nasilja. Jedini rizik je da fasuješ sidu. Ali ko baš ne može da seksualno opšti sa istim polom, toplo preporučujem Mandovke, jer ko je Ciganku probo, sve posle je ladan oblog. To je vulkan! Mokra do kolena, moraš sa sobom peškir da nosiš i to onaj za plažu. I kad te Mandovka voli, onda te voli do koske, ti je biješ, a ako se neko sa strane umeša da je odbrani, ona nasrne na njega “šta se ti mešaš, pusti ga da me bije, on je moj čovek”. To su prave žene, a ne ove nabeđene da im vređaš polno dostojanstvo. Nema ljubavi dok te Ciganka ne voli.

Jebote, robijaši se sjebali načisto. Shvataju da je ovim zakonom konačno ubijena bračna zajednica, jer ko će sad da rizikuje da se venča, a onda ubrzo posle medenog meseca, on čovek u punoj snazi kaže joj da mu da, a nju mrzi, već je počeo da joj ide na onu stvar, i onda brže-bolje dohvati mobilni, okrene dežurnog drota i usplahireno prijavi da joj bračni sapatnik vređa polno dostojanstvo

Kad smo već kod Mandova, gledao sam inauguraciju predsednika Vučića, i vidim u kadru da je Dačić nešto neraspoložen, sav se izobličio. Razumem ga, nije lako kad shvatiš da nećeš biti premijer, a to ti postane jasno kad policija nahvata grupu koja je proizvodila drogu, a među njima i bliskog rođaka tvoje supruge. Sigurno se pitate kakve veze Mandovi imaju sa ovim svim? Zbog njih dve, jedne plave i jedne iz Borče.
Dalje, Partizan pobedio Zvezdu u Kupu Srbije. Slušam “grobare” robijaše, jebote, kakva je to sorta. Prvo su govorili da Vučić sve namešta u korist Zvezde, a sad pričaju kako je Vučić sve namestio da Partizan bude prvi.
Onda, sud u Valjevu doneo presudu o rehabilitaciji Kalabića, na osnovu zakona iz 2005. godine. I onda veseli Vulin, ministar, znači izvršna vlast, odmah javno opleo po sudskoj odluci. Čoveče, kako ti kao izvršna vlast smeš da javno komentarišeš sudsku odluku. I šta posle toga treba da urade sudije u Apelaciji? Je l’ ti to Vuline vršiš pritisak na njih?
Ej, umalo da zaboravim, Velja Fioka oženio sina. Kažu, gala svadba kakvu ne pamti hotel “Metropol”. Ovde se zajebavaju da je stari svat bio Ćazim Osmani. I da je po starom srpskom običaju starojko sve platio.

DNEVNIK ROBIJAŠA: Izvinjenje redakcije Ekspresa čitaocima

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Dragan

    Ova kavzi država je DEBILANA, a mi mentoli, zato što čutimo. Protiv loših zakona se bori novim zakonom kojim se svi loši stave van snage. Prema tome, SVI moramo NA IZBORE, kada se održavaju i da menjamo svaku vlast koja radi protiv naroda.

+ Ostavite komentar