DNEVNIK ROBIJAŠA: Vozi, Miško, po zatvorskom krugu!

DNEVNIK ROBIJAŠA: Vozi, Miško, po zatvorskom krugu!


Ovo sam u stvari hteo da napišem – da od sudbine ne možeš pobeći. Evo i zašto. Mišku će komšija biti Joca Amsterdam. Oooo, sudbine li klete, pa zar i na robiji, zar nije moglo samo na Dedinju?! Nije, prijatelju

Neću kući, majke mi. Jebeš uslovni otpust. Šta, da idem kući, pa da propustim istorijski događaj, Miškovića, i to u mom paviljonu. Ne pada mi na pamet. Pazi, tajkun među nama, jbt, spektakl. To se ne propušta.

Dobro, još Apelacija ništa nije odlučila, ali mislim da će mu potvrditi prvi stepen. Jebote, pa valjda na tih hiljadu i kusur strana presude ima dokaza. Dobro, foliram, kao, mislim. Ne mislim, imam obaveštenja.

E, kad Miško dođe, dobro, ako dođe, biće u grupnoj sobi. Šta je smešno? Baš ste kvarni. Znači, biće u prilici da vidi kako to izgleda “s one strane duge”. Mislim, pričalo se mnogo o tome kako je nameštao ljude, levo-desno, te Mikija Savićevića, te Antelja, Džaju, ovog, onog. Jbt, ne pričam ništa napamet, to je ona njegova Milka javno priznala, znaš ona što joj muža zovu sibirski berberin, navodno ga Miško tamo poslao…

Mislim, meni će biti hit kako će on da se uklopi, ima svakakvog sveta, zatvor je ovo. Evo, na primer, ovde imamo veće staraca, tako ih zovemo, te ljude u sedamdesetim, osamdesetim, dovode na robiju. To nema nigde, da ti odrapiš kaznu od deset, petnaest godina nekom dedi koji samo što ne rikne. Jbt, pola ih je zaleđeno, ko u filmu “Mrtav ‘ladan.”

Onda, dovode neke Rome, klince. Evo doveli jednog, osudili ga na osam meseci, krao gvožđe. On dečko retardiran, ne ume ni da priča, kaže, mukica, negde tamo ga “frcali”. Zamisli koliko je to nehumano, a ovi šatrobiznismeni, jbt, pretopili tenkove, pretopili mostove, a izigrava se pravna država na ovom nesrećniku.

Joca ima pakleni plan da nam Miško bude glavni sponzor, odnosno njegova firma “Delta prizn forsis”, da možemo da se razvijamo, da imamo neki HR, Joca kaže da su to ljudski resursi, onda PR, pa CSR – korporejt soušl risponsibiliti, i ostali

E sad, ovo sam u stvari hteo da napišem – da od sudbine ne možeš pobeći. Evo i zašto. Mišku će komšija biti Joca Amsterdam. Oooo, sudbine li klete, pa zar i na robiji, zar nije moglo samo na Dedinju?! Nije, prijatelju.

E sad, taj Joca, on ti je lud ko struja, zovemo ga master majnd, on je odmah smislio kombinaciju u glavi kad se pročulo da bi Miško mogao kod nas. Da se napravi firma koja će da sponzoriše našu navijačku grupu “Prizn forsis”. Šta? Ne znate da imamo navijačku grupu? Rođaci, šta radite vi tamo na slobodi?! Nemate pojma šta se ovde dešava. Kod vas kad se nešto desi, kad nekog roknu, ovo, ono, znaš, pa mi u roku od odma’ imao ceo pregled situacije. Da li je moguće da je ovde jača služba nego napolju? Šta radi ta BIA, MIA, i ostale IA? Evo, za neobaveštene, znači, imamo navijačku grupu. Napravili smo je da pokažemo državi kako se to radi, pošto su oni sa Saletom Mutavim pokazali dokle mogu da dobace.

E sad, Joca ima pakleni plan da nam Miško bude glavni sponzor, odnosno njegova firma “Delta prizn forsis”, da možemo da se razvijamo, da imamo neki HR, Joca kaže da su to ljudski resursi, onda PR, pa CSR – korporejt soušl risponsibiliti, i ostali.

E dosta. Raspisao sam se da ubijem vreme. Čekam posetu, imamo ljubavnu sobu…

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar