POVRATAK U BUDUĆNOST: Hurgada

POVRATAK U BUDUĆNOST: Hurgada


I bi jutro, i bi veče, toliko hiljada puta. I bi SMS, i bi stiker. I onda bi i Mojsije. I ovako je to izgledalo: From No1 to Mojsije: Mojsije! From Mojsije to Private number: Šta? Ko mi piše? From No1 to Mojsije: Onaj čije ime ne sme da se izgovara i čiji paket je najveći.

Neograničen. From Mojsije to Private number: I minuti? From No1 to Mojsije: Da. From Mojsije to Private number: Poruke? Internet? From No1 to Mojsije: Da. Sve. Neograničeno. From Mojsije to Private number: Pa ti si bog! From No1 to Mojsije: To ti kažem. Imam posao za tebe. From Mojsije to Private number: Sve, brate, samo reci. From No1 to Mojsije: Ideš u Egipat. From Mojsije to Private number: U Hurgadu?

From No1 to Mojsije: Da… U stvari, ne! Idiote jedan, ne šaljem te na odmor! From Mojsije to Private number: Jbg, a ja čuo popusti, Crveno more, ribe, uživancija. From No1 to Mojsije: Ne, kretenčino, Crveno more ide posle. From Mojsije to Private number: Posle čega, leba ti? From No1 to Mojsije: Prvo da šibneš SMS faraonu. Da pusti sve Jevreje.

From Mojsije to Private number: ‘De da ih pusti? U Hurgadu? From No1 to Mojsije: Težak si ti idiot. Moram sve da ti napišem, ali to ću posle. Sada samo šibni SMS faraonu i reci mu da pusti sve Jevreje. Ti ćeš da ih vodiš. Ne u Hurgadu, nemoj da si je više pomenuo! Iz Egipta ih vodiš! Razumeo? From Mojsije to Private number: Što si ti neki nadrkan. I kako da ih vodim, ljudi rade tamo. Topli obrok, smeštaj. Šta ću im ja i gde ću da ih vodim?

From No1 to Mojsije: Mojsije! Hoćeš da ti spržim taj glupi samsung? From Mojsije to Private number: Da mi daš iphone? From No1 to Mojsije: Stiker u obliku munje. From Mojsije to Private number: Dobro, dobro, šta se odmah ljutiš. Pišem mu. Malo kasnije. From Mojsije to Faraon: ‘De si, bato, moj dobri. From Faraon to Mojsije: Mošo! Otkud? From Mojsije to Faraon: Došo malo da te vidim, i da odvedem sve Jevreje. From Faraon to Mojsije: Gde, bre, da ih vodaš? U Hurgadu? From Mojsije to Faraon: Ne pominji mi je, leba ti, moram da ih vodim iz Egipta. From Faraon to Mojsije: Aha, sanjaj, batice. A ko će piramide da mi gradi? From Mojsije to Faraon: Mora, bato, naređenje. From Faraon to Mojsije: Kakvo, bre, naređenje ja ovde naređujem. From Mojsije to Faraon: Onaj čije ime ne sme da se pominje. I rekao, ako ne pustiš, on pušta skakavce. From Faraon to Mojsije: Baš me nešto zabole. From Mojsije to Faraon: I ofarbaće Nil u crveno. From Faraon to Mojsije: Slobodno. From Mojsije to Faraon: Roknuće decu prvorođenu i mušku. From Faraon to Mojsije: Cvrc, napraviću novu. Ionako jebem svaki dan, faraonski.

From Mojsije to Faraon: Ukinuće vaj-faj. From Faraon to Mojsije: Ne seri! From Mojsije to Faraon: Da, da. Nema Twiter, nema Instagram, selfiji niks. From Faraon to Mojsije: Uf, to je zajebano, ček da razmislim. Posle par minuta, from Faraon to Mojsije: Slušaj. Slobodno ih vodi u tri pičke materine, ali da mi poveća paket. I selfi da dobijem sa njim, staviću ga u piramidu. From Mojsije to Faraon: Deal. LOL. Nešto kasnije, from Mojsije to Svi Jevreji: Pakujte se, braćo, idemo, pravac Crveno more. From Svi Jevreji to Mojsije: U Hurgadu? Jeeeej! From Mojsije to Svi Jevreji: Ma jebala vas Hurgada, polazi! I bi onda sve ono što bi. I Mojsije udari štapom… ali to je već druga priča, za drugi petak. LOL.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar