Lovefest sprema najvrelije leto do sada

Lovefest sprema najvrelije leto do sada


Početak prodaje prve ograničene serije ulaznica za festival u Vrnjačkoj banji 14. februara u podne

Posle decenije trajanja na muzičkoj regionalnoj sceni, Lovefest ovog leta prelazi na novi nivo i priprema do sada najspektakularnije festivalsko izdanje. Osim do sada najboljeg line up-a, čije se objavljivanje očekuje početkom marta, festival ljubavi predstaviće audio-vizuelnu revoluciju i specifičnu scenografiju, koja će posetioce ovog leta uvesti u novu eru Lovefesta.

Pod sloganom “Next level” organizatori festivala najavili su početak prodaje prvih kompleta karata za 14. februar tačno u podne. Broj ulaznica je deo ograničene early bird serije namenjene samo za one najvatrenije i najbrže fanove, a trodnevna karta u pretprodajnoj fazi biće dostupna po ceni od 19 EUR. Prvi kupci će tako uštedeti do 45%, a ulaznice će moći da se kupe u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa ili poruče putem sajta lovefest.rs.

Ben-KlockTokom poslednje decenije Lovefest je posetilo više od 300.000 mladih, a festival je ugostio gotovo 2.000 izvođača. Samo prethodne godine u Vrnjačku Banju je sa svih strana sveta stiglo više od 80.000 posetilaca, a ovog leta ta brojka bi mogla da premaši 100.000.

Da je festival nadmašio očekivanja ne samo posetilaca već i izvođača svedoče i izjave svetskih zvezdi, koje su nastupale prethodnih godina. Najlepše momente sa prethodnog festivalskog izdanja, kao i šta su poznati rekli o Lovefestu možete pogledati OVDE.

BG LOVEFES FIRET SKORO RASPRODAT

15697915_10154022883611576_8686860986057728448_nSvi oni koji sa uzbuđenjem čekaju Lovefest 2017, za novo festivalsko izdanje moći će da se zagrejau već 10. marta na novoj Lovefest Fire žurci u prestonici. U beogradski Hangar stiže trenutno najtraženiji svetski dvojac Pan-Pot, a uz njih će nastupiti i nemački di-džejevi Gregor Tresher i Michael Klein.

 

Ulaznice za ovaj događaj su gotovo rasprodate, a trenutna cena od 1.200 dinara biće aktuelna do 10. februara. Karte je moguće poručiti na kućnu adresu putem sajta lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.}

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar