MONODRAMA O DIJANI BUDISAVLJEVIĆ “Pu spas za sve nas”

MONODRAMA O DIJANI BUDISAVLJEVIĆ “Pu spas za sve nas”

Foto: Promo


Monodrama o Dijani Budisavljević, heroini Drugog svetskog rata u sjajnom izvođenju jedinstvene Jelene Puzić biće izvedena na Sceni “Kult” Vuk Karadžić u ponedeljak 26. marta u 20 časova

Foto: Promo

Foto: Promo

Bila je potrebna samo jedna žena da bi se spasilo više od 10 000 mladih života. Jedna, koja se za vreme Drugog svetskog rata kockala sa sudbinom i suprotstavila zlu u logorima NDH. Njeno ime je Diana Budisavljević, a mi smo to ime zaboravili. Decenijama smo ga ignorisali, poput duge liste s imenima odojčadi, dece i tinejdžera kojima je Austrijanka velikog srca uspela da pruži pomoć.

 Foto: Promo

Foto: Promo

Jelena Puzić, mlada i već ostvarena glumica otrgla je zaboravu ovu heroinu Drugog svetskog rata i napravila o njoj monodramu vrednu pažnje.

Foto: Promo

Foto: Promo

Za sve koji je do sada nisu gledali „Pu spas za sve nas“, a igra se već godinu dana, preporuka je da u ponedeljak 26. marta u 20 sati posete Scenu „Kult“ u UK Vuk Stefanović Karadžić i suoče se sa autentičnom i neverovatnom ratnom pričom Dijane Budisavljević u dirljivoj interpretaciji jedinstvene Jelene Puzić, koja blista u najboljoj ulozi u svojoj karijeri do sada.

ZABRANJENA HEROINA

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar