RASPRODATА VRNJAČKA BANJA: Lovefest ponovo epicentar domaćeg turizma

RASPRODATА VRNJAČKA BANJA: Lovefest ponovo epicentar domaćeg turizma


Do početka dvanaestog izdanja Lovefesta ostalo je manje od dve nedelje, a hoteli i apartmani u Vrnjačkoj Banji su već rasprodati.

Prema rečima organizatora gotovo svi smeštajni kapaciteti rezervisani su nekoliko meseci unapred, a malo mesta je ostalo i u Lovefest hotelu, dok je Lovefest hostel već rasprodat.

Tako oni koji još uvek nisu rezervisali smeštaj mogu odabrati udoban krevet i boravak u novootvorenom hotelskom kompleksu. Ove godine posetioci ponovo stižu sa svih strana sveta, a onima koji nisu rezervisali smeštaj dostupno je još samo pedesetak slobodnih mesta. Više informacija o smeštaju mogu se pronaći na www.lovefest.rs.

Vrnjačka Banja je poznata po svome gostoprimstvu i to posebno starijih žitelja ovog mesta koji svake godine tokom festival ugoste hiljade mladih ljudi iz celog sveta.

Festival uskoro rasprodat

Ulaznice za Lovefest su uskoro rasprodate, a još mali broj četvorodnevnih kompleta moguće je poručiti putem sajta www.lovefest.rs.

Da podsetimo, festival ljubavi ove godine biće održan od 2. do 5. avgusta, a u Vrnjačku Banju stižu svetske zvezde među kojima su Seth Troxler, Jamie Jones, Sven Vath, dvojac Pan-Pot, Stephan Bodzin i više od 100 izvođača.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar