OVOGODIŠNJI OPERSKI GALA KONCERT UMETNIČKOG ANSAMBLA MO “STANISLAV BINIČKI”- TENOR NIKOLA KITANOVSKI I PRIJATELJI U PETAK U KOMBANK DVORANI

OVOGODIŠNJI OPERSKI GALA KONCERT UMETNIČKOG ANSAMBLA MO “STANISLAV BINIČKI”- TENOR NIKOLA KITANOVSKI I PRIJATELJI U PETAK U KOMBANK DVORANI


Veliki koncert pod nazivom ,,TENOR  NIKOLA  KITANOVSKI I PRIJATELJI’’  biće održan u petak 28. decembra 2018. u 20 h u realizaciji ARS CREATIV-e  i UMETNIČKOG ANSAMBLA MINISTARSTVA ODBRANE ‘’STANISLAV BINIČKI’’.

Nikola Kitanovski uoči koncerta poručuje da je počastvovan što koncert nosi njegovo ime i što mu je omogućeno da sam napravi odabir umetnika i prijatelja koji će sa njim nastupiti.

“Radi se o prekaljenim, ostvarenim i veoma uspešnim umetnicima, koji svojim nastupima ostavljaju uvek prepoznatljiv i veoma značajan trag, bilo na domaćem ili internacionalnom operskom podijumu, a kojima najava suvišnih i jeftinih marketinških trikova ni slučajno nije potrebna. To su Boris Trajanov, bariton brilijantne internacionalne karijere, prvakinje Opere NP u Beogradu Jasmina Trumbetaš – Petrović, sopran i Nataša Jović -Trivić, mecosopran, kao i dve mlade sopranistice koje su veoma uspešno zaplovile u profesionalnim operskim vodama, a su diplomirale u mojoj klasi, Mirjana Matić i Marija Čuposka. Кoncertom će dirigovati svima nama dobro poznata Vesna Šouc i Milan Nedeljković, dirigent sa ogromnim iskustvom u mjuziklu, koji je pisao i neke aranžmane za ovaj koncert, a za režiju i scenografiju pobrinuće se Vladan Đurković, mlad, a već veoma ostvaren reditelj u pozorištu”, naglasio je Kitanovski.

KARMEN KORIGOVANA

Kako objašnjava, ovo je tim umetnika koji sa sobom nosi iskustvo i zrelost, podržani ogromnom mladalačkom energijom.

“Na koncertu podeljenom u dva dela, publika će prvo imati priliku da uživa u izvođenju odabranih operskih arija i dueta, a u drugom u prelepim arijama i melodijama španske operete – Zarzuele, Operete i obradama popularnih romansi i napolitanskih pesmi”, izjavio je Kitanovski.

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA EVENTIMA

1 comment

Dodajte komentar

+ Ostavite komentar