PANK FOLK BEND ” BRKOVI” NAGRAĐUJU NAJVERNIJE FANOVE: Ko sad kupi kartu za koncert u novembru platiće dva i po dinara

PANK FOLK BEND ” BRKOVI” NAGRAĐUJU NAJVERNIJE FANOVE: Ko sad kupi kartu za koncert u novembru platiće dva i po dinara

foto Robert Pavić


Jedan od najtraženijih bendova na ovim prostorima “Brkovi” održaće koncert u Hali sportova”Ranko Žeravica” 3. novembra ove godine, a prodaja karata počinje od danas 2. aprila.
Šemso 69, pevač benda, je istakao da će ovo biti jedini koncert”Brkova” u Beogradu  u narednih sedam meseci.

Poznati su po pesmama “Bolje da sam sa frendovima pio rujno vino”, “Nisam ja za tebe”, “Samac”.
Njihove pesme su specifične zbog toga što mešaju turbo folk i punk elemenate a sve to rade na jedan duhovit i jedinstven način. Njihova publika je raznolika, pa se nemojte iznenaditi ako na njihovom koncertu vidite ljubitelje panka,turbo folk i hevi metala kako u jednom glasu pevaju pesme ovog zagrebačkog benda.

Prodaja ulaznica počinje 2. aprila a za najvernije fanove pripremljene su i specijalne pogodnosti. U svim prodajnim objektima DD Tiketsa i Gigs Tixa karte će se prodavati po neverovatnim cenama.

Naime karta kupljena prvog dana košta će 2,5 dinara, druga 5 dinara, treća 10 dinara, četvrta 20, peta 40 dinara, šesta 80 dinara, sedma 160 dinara, osma karta 320 dinara, deveta 640, dok će deseta karta koštati 1280 dinara uz gratis jednu kartu.

Ova akcija će trajati dok se ne rasproda prvih 100 karata a nakon toga cena karte će se kretati između 1000 i 1500 dinara u zavisnosti od vremena kupovine.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar