Sven Vath otvorio Lovefest sa više od 25 hiljada ljudi

Sven Vath otvorio Lovefest sa više od 25 hiljada ljudi


Zvezda elektronske muzike Sven Vath otvorio je jubilarni, deseti Love fest u Vrnjačkoj banji. Na vatrenoj bini, koja je svojim audio-vizuelnim efektima sinoć bila potpuno impozantna, Papa Sven dokazao je zašto sa ponosom nosi taj nadimak i očitao muzičku lekciju pred više od 25.000 ljudi, koji su i ove godine došli sa svih strana sveta.

Uz Sven Vath-a na Fire Stage-u u okviru Cocoon noći nastupili su i Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik. Prema rečima Daniel Stefanika za njega je sinoćni nastup bio najbolji u ovoj godini, dok je Markus Fix izjavio da je Lovefest oličenje tehno raja, a ljudi pred kojima je puštao najbolja masa na svetu.

Isto su se osećali i Joey Anderson, kao i Delta Funktionen i Anthony Parasole, koji su na Smirnoff Energy Stage-u u potpunosti hipnotisali masu svojom muzikom.

Rambo AmadeusBrejkersi ponovo rokali na Live bini

Na bini posvećenoj ljubiteljima gitarskog zvuka u rođendansko izdanje uveli su nas velikani domaće scene Rambo Amadeus i Partibrejkersi, kojima je ovo kao i pre dve godine bio jedan od najenergičnijih nastupa. Live bina je prvo festivalsko veče ugostila Samostalne Referente, Ritam Nereda, kao i mostarski sastav Zoster.

Nastić, Milićević i Milosavljević na H2O 

Pre večerašnjeg programa, svi posetioci Vrnjačke Banje imaće priliku da se zagreju na VodaVoda H2O bini gde nas danas od podneva, pa do 18h čeka magični trio Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

Ben Klock i Ellen Allien otvaraju veče na vatrenoj bini

Večeras od 21h na Fire Stage-u nastupiće Kid Kimi, Monosaccharide, Paranoid London, a najveće zvezde večeri biće Ben Klock i Ellen Allien. Jutro na Fire Stage-u čekamo uz Zenker Brothers.

 

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar