UMESTO BRAJANA DŽONSONA: Eksl Rouz novi frontmen benda AC/DC?!

UMESTO BRAJANA DŽONSONA: Eksl Rouz novi frontmen benda AC/DC?!

ROK LEGENDE Brajan Džonson i Eksl Rouz


Svetski mediji objavili su kako će legendarnog Brajana Džonsona najverovatnije zameniti pevač kultne američke hard rok grupe “Guns N Roses”.

Australijski bend AC/DC objavio je pre nekoliko nedelja na svojoj zvaničnoj stranici da odlaže ostatak aktuelne američke turneje, pošto su lekari upozorili frontmena Brajana Džonsona (68) da bi zbog buke na koncertima mogao u potpunosti da ogluvi.

Međutim, sve glasnije su spekulacije da bi ga u bendu mogao da zameni Eksl Rouz, legendarni pevač grupe Guns N’Roses. Vest je prvo stigla sa američkog radija Atlanta, a ubrzo su je preneli i vodeći svetski mediji kao što je Daily Mail.

NA OKUPU Džonson je frontmen benda AC/DC od 1980.

NA OKUPU Džonson je bio frontmen benda AC/DC od 1980.

Glasine o zameni podstakle su probe AC/DC u Atlanti na kojima je, navodno, viđen Rouz, a voditelj radija Atlanta otkrio je kako je informaciju dobio iz “vrlo pouzdanog izvora”.

Džonson je do sada bio vodeći vokal AC/DC-a od 1980. godine, a fanovi tvrde da bez njega bend nikada neće biti ono što je bio.

Američki komičar Džim Brojer napisao je da su Džonsona drugovi iz benda “izbacili na ulicu” kada im je poverio da ima zdravstevnih problema.

Brojer navodi da je Džonson osećao da je u stanju da sa bendom odradi još nekoliko koncerata i da je bio užasnut kada su saopštili da neće nastaviti turneju.

– Čuo je od nekoga da su mu već našli zamenu, ali da čekaju sa objavom – napisao je komičar.

Bend AC/DC se još uvek nije oglasio povodom ovih spekucija.

Inače, Rouz će da predvodi “Ganse” sledećeg meseca na “Koačela” festivalu u Los Anđelesu.

(Index.hr/Daily Mail)

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar