VODEĆI HIP-HOP VOKAL AKUA NARU U BEOGRADU: U četvrtak u klubu Drugstore promoviše pesme

VODEĆI HIP-HOP VOKAL AKUA NARU U BEOGRADU: U četvrtak u klubu Drugstore  promoviše pesme

Akua Naru


Njena muzika predstavlja kombinaciju hip hopa, jazz-a i soula. Sebe opisuje kao političku hip-hop umetnicu, aktivistkinju, zaljubljenicu u muziku koja govori iz duše

U sklopu promocije somborskog festivala “Terminal Music& Arts” , beogradska publika će po prvi put imati priliku da sluša jednu od vodećih ženskih hip-hop vokala – Akua Naru!

U okviru evropske turneje “When The Joy Comes” Akua Naru će sa svojim bendom u srpskoj prestonici promovisati pesme koje će se naći na novom albumu.

Njena muzika predstavlja kombinaciju hip hopa, jazz-a i soula. Sebe opisuje kao političku hip-hop umetnicu, aktivistkinju, zaljubljenicu u muziku koja govori iz duše… Njen zvuk uporedjuju sa flow-om Rakima, poetikom Lauren Hill i, najposle, u jedinstvenoj snazi da govori u ime afro-amerikanki, sa Ninom Simon. Akua smelo kombinuje “novu” i “staru” školu, braneći svoje stavove unikatnim metaforama.

Foto Promo

Foto Promo

U svojoj karijeri nastupala je sa Tony Allen-om bubnjarem Fela Kuti-ja, hip hop grupom “The Lords of The Underground”, Wax Tailor-om, Angelique Kidjo, “Questlove”-om iz The Roots itd.

Akua iza sebe ima tri albuma, “The Journey Aflame”, “Live and Aflame Sessions”, “The Miner’s Canary”, kao i širom sveta poznate hitove “Poetry: How Does It Feel?” i “The world is listening”.

Koncert će se održati u klubu Drugstore Beograd 26.10.2017. sa početkom u 22:00h.

Isto veče sa početkom od 20.00 h, u specifičnom ambijentu Drugstore kluba, a u sklopu promocije Terminal Music & Arts Festivala,  biće predstavljena izložba slika Momira Bulovića pod nazivom ‘’Happiness is a warm gun’’.
Na izložbi će biti predstavljeni portreti iz njegovog opusa, nastali u proteklih nekoliko godina.

Prisustvovanje izlozbi biće moguće samo uz kupljenu kartu za koncert.

Redovna prodaja karata je po ceni od 1.000,00 RSD. , cena karte na ulazu je 1.200,00 RSD
Karte se mogu kupiti u svim prodajnim mestima Gigstix-a I Eventim-a.

Više informacija o koncertu, kao i o Terminal Music & Arts Festivalu možete pronaći na FB stranici i zvaničnom sajtu: www.terminalfest.org

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar