AIK Banka postala sponzor KK “Crvena zvezda”

AIK Banka postala sponzor KK “Crvena zvezda”


AIK Banka novi je sponzor Košarkaškog kluba Crvena zvezda, sa ciljem da sportski i poslovni uspesi obeleže saradnju dve renomirane kompanije.

Ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo, čime je KK Crvena zvezda mts osnažen podrškom AIK Banke, koja predstavlja jednu od vodećih banaka po broju klijenata, i lider je po adekvatnosti kapitala bankarskog sistema Srbije.

KK Crvena zvezda mts tako je dobio veliko pojačanje, ovoga puta ne na parketu, već pored njega u vidu saradnje sa jednom od najuglednijih banaka na ovim prostorima – AIK Bankom.

Prethodne dve sezone u istoriji KK Crvena zvezda mts su među najuspešnijima u bogatoj istoriji kluba, čime je nastavljen trend sve boljih rezultata i konstantnog napredovanja iz godine u godinu. U prethodnoj sezoni crveno-beli osvojili su dva trofeja – šampionski prsten ABA lige i titulu šampiona Srbije, a treba dodati i istorijsko učešće u TOP 8 fazi Evrolige. Veliki uspeh zaokružile su i mlađe selekcije KK Crvena zvezda, gde su juniori osvojili kvalifikacioni turnir Evrolige u Beogradu i stigli do finala Evrolige protiv Barselone, čime su poslali jasnu poruku da Crvena zvezda ne treba da brine za svoju budućnost, ali i da je klub u ovom trenutku lider, ne samo na ovim prostorima, i ne samo na terenu i po osvojenim trofejima, već i po organizaciji i viziji u kom smeru treba da ide tako veliki klub.

Zato je saradnja sa AIK Bankom koja ima identične ideje, rast i vizije, prirodan spoj koji je rezultirao ovom saradnjom. Danas, sa više od 620 miliona evra devizne štednje stanovništva, AIK Banka je prepoznata kao pouzdan partner velikom broju građana i privrednika. Pored toga, AIK Banka je i društveno odgovorna institucija koja vodi računa o unapređenju zajednice. Upravo zbog toga AIK Banka je odlučila, da nakon niza predstava i društveno-odgovornih projekata, sada podrži i jedan veliki sportski klub, kakav je KK Crvena zvezda, jer najbolji uvek idu sa najboljima.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar