ĐURIĆ ODGOVORIO TERZIĆU: Partizan je imao tim, nije ga gurala država do titule!

ĐURIĆ ODGOVORIO TERZIĆU: Partizan je imao tim, nije ga gurala država do titule!

Beograd, 16. decembra 2013. - Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Djuric (L) i novoimenovani trener FK Partizana Marko Nikolic (D) na konferenciji za medije. Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan odlucio je danas da raskine saradnju sa sefom strucnog staba Vukom Rasovicem, a na tu duznost imenovan je Marko Nikolic, dosadasnji trener Vojvodine. Partizan i Nikolic dogovorili su saradnjuu na dve i po godine.FOTO TANJUG / FILIP KRAINCANIC / nr


Bivši predsednik Partizana demantuje direktora Crvene zvezde da su poluge države pa čak i BIA bili uključeni u dolazak pet titula u Humsku

Gospodin Terzić bi morao da zna da je Partizan za šest i po godina, koliko sam ja bio na njegovom čelu, dobio od države 900 hiljada evra, a država je Zvezdu pomogla sa više od 40 miliona evra. Neverovatana je laž da nam je država donosila titule. Sramota!

Burno je reagovao Dragan Đurić na navode generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića,  u intervjuu za nedeljnik Ekspres da su “sve poluge države bile stavljene u osvajanje šampionskih trofeja večitog rivala”, uz izraženu sumnju da ”sve titule Partizana nisu bile baš skroz sportske, jer Zvezda nije bila u ravnopravnom položaju u šampionskoj trci”.

Predsednik Partizana koji je za vreme svog mandata upisao sa crno-belima pet titula i plasman u Ligu šampiona, dva puta je čitao Terzićevu izjavu u Ekspresu da je “Partizan imao vetar u leđa od FSS-a, države i ostalih struktura. Da ne pričamo da su privodili sudiju koji sudi njegove utakmice kod tadašnjeg direktora BIA”.

– Sudija privođen u BIA zbog Partizana? Šta je sve spreman da kaže taj čovek! A on nema apsolutno nikakvo pravo da priča o tome. Neću se vraćati predaleko. Šta se sve dešavalo u subotu na utakmici protiv Vojvodine? Kakve su tu sve pretnje bile upućene sudiji i šta je on sve morao da izdrži. Ama, neću da pričam o njemu.

Ipak, na kraju mini-intervja za Ekspres net, Đurić je poručio Terziću.

– Partizan je imao tim. I to kakav tim! Nije bilo potrebe da nas gura država, niti nas je gurala!- bio je Dragan Đurić odlučan u nameri da otkloni sve sumnje u titule Partizana, što je osporio Zvezdan Terzić u opširnom razgovoru za drugi broj nedeljnika Ekspres.

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    popk

    KOLIKU JE POMOC PARTIZAN IMAO NE ZNAM, ALI DA ZVEZDA IMA TO I PREMIJER POTVRDJUJE. ZVEZDA JE ZASLUZENO OSVOJILA ZVEZDINU LIGU. SADA CE DA OFORMI FS CRVENA ZVEZDA ( PREDSEDNIK ZVEZDA, ZAMENIK ZVEZDA, SUDIJSKA KOMISIJA ZVEZDA, SELEKTOR ZVEZDA, STADION NA KOJEM CE SE IGRATI UTAKMICE MARAKANA). TAKO CE KOMPLETIRATI SVE I BICE GOSPODARI NA SVOME I OSTVARICE COVICEVO PROROCANSTVO DA CE SRBIJA BITI SRECNIJA ZEMLJA KA SE SVE BUDE ZVALO ZVEZDA.

+ Ostavite komentar