FUDBAL: Argentina u Beogradu?

FUDBAL: Argentina u Beogradu?


Postoji mogućnost, da poslednju utakmicu pred start Mundijala, koji se održava u Rusiji, Srbija odigra svoj meč protiv Mesija i drugova.

Ovu informaciju je potvrdio Goran Bunjevčević.

Postoji mogućnost, razgovaramo i sa Krstajićem da vidimo šta dobijamo, a šta ne takvom utakmicom. Dobijamo sigurno pun stadion, neverovatnu atmosferu, došla bi cela Srbija da nas isprati, imali bismo motivisanu ekipu koja bi htela da se nadigrava. Možda bismo se izduvali, a pet dana kasnije nas čeka Kostarika u prvom kolu”, rekao je Bunjevčević.

Utakmice sa velikim timovima su poprilično skupe. FSS čak ne bi imao problem sa novcem, već razmišljaju o tome šta bi to donelo srpskom timu.

Sve velike reprezentacije su skupe. Srećna okolnost je što su u grupi sa Hrvatskom na SP i dobro bi im došao sparing s nekim ko igra sličan fudbal. Finansijski uslovi bi pregovorima mogli da se dovedu u normalan nivo. Ali, opet kažem, pitanje je šta time dobijamo”, dodao je Bunjevčević.

Srbija je već zakazal dve utakmice, koje će se igrati u martu. Protivnici su Maroko (23.mart), a zatim Nigerija (27.mart).

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar