FUDBAL: Crvena Zvezda-CSKA bez publike!!!

FUDBAL: Crvena Zvezda-CSKA bez publike!!!

Youtube


“Verujem da imamo dovoljno argumenata da u žalbenom postupku dokažemo da Crvena zvezda ne zaslužuje da igra na praznom stadionu i da ćemo u tome uspeti”, izjavio Zvezdan Terzić.

Zvezda je kažnjena utakmicom bez publike, koja će se odigrati u oviru šesnestine finala Lige Evrope, ovo je za Tanjug potvrdio Zvezdan Terzić. Oni su sankcionisani zbog skandiranja Ratku Mladiću a utakmici protvi BATE Borisova koja je odigrana u Belorusiji.

“Iskreno, iznenađeni smo ovakvom odlukom UEFA. Mislim da smo tokom cele jeseni pokazali da kao klub maksimalno odgovorno pristupamo svakom meču, pa i organizacionom smislu i da uvek činimo sve što je u našoj mogućnosti da sve protekne u najboljem redu. Rastemo kao klub iz dana u dan i sigurno da ovakva odluka ne ide u prilog razvoju fudbala u Srbiji. Verujem da su toga svesni i u UEFA i veoma mi je žao što su se odlučili na ovako drakonsku kaznu”, rekao je Terzić Tanjugu.

Terzić veruje da će žalba biti uvažena i uveliko se sprema.

“Verujem da imamo dovoljno argumenata da u žalbenom postupku dokažemo da Crvena zvezda ne zaslužuje da igra na praznom stadionu i da ćemo u tome uspeti. Sigurno da je jedan od tih argumenata i činjenica da smo još u decembru poslali u UEFA cene karata za mec šesnestine finala Lige Evrope, što svi klubovi moraju da urade i nismo dobili bilo kakvu informaciju da ne počinjemo prodaju ulaznica. Do sada smo prodali oko 28.000 karata što je više od pola stadiona. Zbog svega ovoga, prvo cemo uložiti argumentovanu žalbu gde se iskreno nadamo pozitivnom ishodu za naš klub. Sačekaćemo ishod žalbenog postupka, a potom doneti konkretne odluke o kojima ćemo obavestiti javnost”, zaključio je Terzić.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar