FUDBAL: Crvena Zvezda sa publikom protiv CSKA

FUDBAL: Crvena Zvezda sa publikom protiv CSKA


Srpski tim će na zadovoljstvo svojih navijača igrati svoj meč pred publikom.

UEFA je na zasedanju svoje Disciplinske komisije, donela konačno rešenje u kome se navodi da se menja prvostepena odluka o kazni Crvene zvezde. Potvrda je stigla i sa sajta kluba.

“Prezadovoljan sam odlukom komisije za žalbe UEFA. Ostvarili smo još jedan ogroman uspeh na evropskoj sceni, ovog puta van zelenog terena. Ponosan sam jer smo uspeli da dokažemo da Zvezda nije kriva i da zaslužuje da uvek ima navijače uz sebe. Naši navijači dobro znaju šta je dozvoljeno a šta nije, i pozivam ih da i ubuduće vode računa kako klub ne bi ostao bez njihove velike podrške. Ova borba nije bila nimalo laka i zbog toga se zahvaljujem pravnom timu koji je učestvovao u celom procesu, pre svega advokatu Zoranu Damjanoviću i predsedniku naše pravne komisije Draganu Miloševiću”, rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Crveno-beli su u žalbenom procesu imali na raspolaganju i ispovest ruskih navijača, okupljenih u grupu “Ultras Rusija”, koji su priznali da su bili na pomenutom meču u Minsku i tom prilikom napravili, uneli i držali transparent.

Utakmica između Crvene zvezde i CSKA na programu je 13. februara, a podsetimo, crveno-beli su za taj meč već prodali 28.000 karata, kada je stigla šokantna vest o suspenziji stadiona.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar