FUDBAL: Dejvid Bekam osnovao klub, čestitke stižu sa svih strana

FUDBAL: Dejvid Bekam osnovao klub, čestitke stižu sa svih strana


Slavni fudbaler, bivši kapiten Engleske, osnovao je fudbalski klub u Majamiju. Ovo je 25. klubu u MLS ligi.

Za sad je poznato da klub nema grb, kao ni ime. Stadion može da primi 25.000 gledalaca. Međutim, Brtianac se na ovome neće zaustaviti.

“Prezadovoljni smo, zahvalni i uzbuđeni. Obećanje našim navijačima i navijačima širom sveta je jednostavno: vaš tim će uvek nastojati da vas na terenu učini ponosnim, naš stadion će biti mesto koje ćete želeti da posećujete, a naš uticaj na zajednicu i mlade južne Floride biće veliki”, rekao je Bekam.

Putem društvenih mreža, mnoge poznate ličnosti su čestitale Dejvidu. Lionel Mesi čestitao je slavnom Englezu i poželeo mu sve najbolje u daljem radu. Kvoterbek Nju Inglanda Tom Brejdi poželeo je dobrodošlcu bivšem fudbaleru u Majami i istakao da uopšte ne sumnja da će biti fenomenalan u svom poslu.

Bekam već može da razmišlja o prvom igraču svog tima, a on dolazi iz Jamajke.

“Pre svega želim da ti čestitam na ostvarenom planu, a ako ti bude bio potreban napadač da bude brz, da postiže golove – slobodno me pozovi”, rekao je Jusein Bolt.

Nisu samo sportisti čestitali, reči podrške stigle su i od glumaca. Jedan od njih, Vil Smit je bio uzbuđen onim što je čuo i naglasio da će biti tu šta god bude bilo potrebno.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar