FUDBAL: Igrači Arsenala žele da Aleksis ode, Sterling na radaru Real Madrida, Marko Grujić ide u Kardif

FUDBAL: Igrači Arsenala žele da Aleksis ode, Sterling na radaru Real Madrida, Marko Grujić ide u Kardif


Igrači “Tobdžija”, žele da se što pre reši saga oko Sančeza. Čileanac je u žiži javnosti ceo prelazni rok i uneo je potpuni nemir u ekipu. On će preći u Mančester Junjated, samo je pitanje pod kojim uslovima i da li će Mikatarijan biti deo paketa. Jermenac želi da bude najplaćeniji igrač Arsenala, ukoliko dođe do ovog transfera, kako navode britanski mediji.

Jedan od najvećih talenata u Nemačkoj, Leon Goretcka je novi član Bajerna, prema tvrdnjama Bilda. Njemu ističe ugovor na kraju sezone i postaće slobodan igrač. On se dovodio u vezu sa mnogim klubovima u Evropi, pre svega Liverpulom. Izgleda da je Bajern bio brži i konkretniji.

Real Madrid se sprema da u poslednjem trenutku pošalje ponudu od 70 miliona evra za Obamejanga, koji je već uveliko u pregovorima sa Arsenalom. Gabonac je navodno, već dogovorio uslove. Mada se poziv Reala retko kad odbije. Madriđani takođe hoće u svojim redovima da vidi Rahim Sterlinga. Njega u Madridu vide kao dugoročnu zamenu za Geret Bejla. Teško da će ovaj transfer biti moguć ove zime, ali videćemo šta može da se dogodi na leto.

Kada smo kod Real Madrida, Žorž Mendeš je dao dozvolu Florentinu Perezu da sasluša ponude vezane za Kristijana Ronalda. Velika medijska pažnja je usmerena prema Portugalcu i njegovom napuštanju kluba. Idealna opcija bi bila povratak u Mančester Junajted. Ono što predstavlja problem su njegove godine (33), kao i veliko obeštećenje koje će morati da se izdvoji za njega, takođe ne treba zanemariti i platu koju on zahteva.

Kako smo već pisali, Marko Grujić će do kraja sezone igrati na pozajmici u ekipi Kardifa. Ekipa je član Čempionšipa, koja se smatra najboljom drugom ligom na svetu.

Juventus se sprema da dovede Hektora Beljarina na leto. Njega vide kao zamenu za Lihštajnera, a takođe je i mlađi od njega dosta.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar