FUDBAL: Još samo 48h do kraja prelaznog rok

FUDBAL: Još samo 48h do kraja prelaznog rok


Zimski prelazni rok je pri samom kraju. Iskustva proteklih godina nam govore, da sledi najzanimljiviji deo.

Mančester Siti je potvrdio dolazak Laporte, on je izabrao ders sa brojem 14. Transfer iznosi 65 miliona evra i predstavlja veliki zalog za budućnost kluba.

“Presrećan sam što sam došao u Mančester siti. Ovo je klub sa najvećim ambicijama, prezadovoljan sam što ću konačno moći da sarađujem sa Pepom Gvardiolom i što ćemo se boriti za trofeje”,rekao je Laport.

Izgleda da se “Građani” neće zaustaviti na tome. Pokušaće da dovedu igrača, koji se u ovom prelaznom roku, dovodio u vezu sa bukvalno svakimklubom  iz reda velikih. Rijad Marez je njihova želja. Liroj Sane je doživeo tešku povredu, još nije poznato koliko će biti odsutan sa terena. Gvardiola traži zamenu, pošto želi da nastavi trku za sva četri trofeja. Marez bi sigurno dobro došao, ima iskustvo igranja u Premijer ligi, kao i znanje da zaigra za Mančester Siti.

Florentino Perez se sprema da pošalje ponudu za golmana Tiboa Kurtou. On želi da pošalje Rafaela Varana u London, jednog od najboljih i najperspektivnijih defanzivaca današnjice.

Čelzi želi u svojim redovima Olivije Žirua, a u sklopu tog transfera, oni bi u suprotnom pravcu poslali Davida Luiza. Brazilac već nekoliko meseci nema mesta u prvih jedanaest. Arsenal, ukoliko dovede Obamejanga, mogao da pristane na ovu trampu. Luiz bi sigurno doneo određenu čvrstinu odbrani “Tobdžija”.

Vest Bromič je doveo Danijela Staridža na pozjamicu do kraja sezone. Oni sada žele u svojim redovima da vide i Andrea Šurlea. Borusija je spremna da se liši usluga osvajača Mundijala.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar